hocam oyunlarda bence de idare ediyor da hem editörün açılması uzun sürüyor hem de ışıkları renderlamada falan zorlanıyor baya. zaten bu 3070'i de ikinci el almıştım ufak tefek arıza belirtileri de var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Nvidia takıntım olduğundan değil de AMD kart hiç kullanmadım performans olarak bu Nvidia'da aşağı yukarı hangi kartın rakibidir ne aldığımı bilmek adına soruyorum
bilgisayar parçası piyasasına çok hakim değilim şu an satıp aldığım paranın üstüne koyup böyle dizince işlemciyi aynı tutarken sadece ekran kartını değiştirmiş oluyorum bu yeni sistemde. sadece ekran kartı değişip diğer parçaları da yenilemiş olmaktan o kadar fayda görür müyüm ondan emin olamadım
ikinci el kart alma işi biraz korkutuyor beni ya. aslında şu an kullandığım 3070'i ikinci elden almıştım ama bir tanıdıktan ayarlamıştık ve yine de şu günlerde performans değil ama saçma sapan güç arızaları veriyor fps'ler düşmese de bilgisayar bazen kapanıp açılıyor falan. piyasayı da bilmiyorum da hani satıcıdan test istesem sonuçları falan da değerlendiremeyebilirim yine de alınır risk mi sence kotarır mıyım
Yani eğer bakarsan ve burda konu açarsan sana illakı yardım ederiz sıkıntı yok her türlü alınır risk denmez ama şimdi sıfır 7800xt de var o fiyata ama nvidia istemişsin
Yani eğer bakarsan ve burda konu açarsan sana illakı yardım ederiz sıkıntı yok her türlü alınır risk denmez ama şimdi sıfır 7800xt de var o fiyata ama nvidia istemişsin
AMD de olur aslında ama editörde sorun çıkarır mı bilmiyorum ışıklandırma ayarlarının bazıları Nvidia'ya göre yapılmış oluyor detayını çok bilmiyorumda. 7800xt ile Palit 5060ti 16gb kıyası nasıldır sadece akakçede yakın fiyatta gördüm diye soruyorum userbenchmark'da neredeyse aynılar gibi gözüküyor şu linkte 22000tlye var https://www.n11.com/urun/palit-nvid...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
Palit olması çok sıkıntı olur mu mesela?