Sefir Süleyman Çakır 👑
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 713
Sıkıntı yok hocam bende yemek teyim zatenTamamdır hocam şimdi ölüm maçı dust2 giriyorum. Az bekleteceğim.
Sıkıntı yok hocam bende yemek teyim zatenTamamdır hocam şimdi ölüm maçı dust2 giriyorum. Az bekleteceğim.
Hocam ama arkadaşımda 12400f 3060ti var 300 fps görüyor o csde. Normal olduğunu düşünmüyorum. Önbelleğinin düşük olduğunu biliyorum.Hocam konunun testlerle alakası yok i5 12400f işlemci gerektiren oyunlarda böyle saçma bu yüzden kullanmayı sevmiyorum. Valorant fpsim 90-240 arası falandı. 5600x e geçtim dünyam renklendi yeminle 400-600-800 bana mısın demiyor bi de oc yaptın mı var ya off
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Önbellek düşük olduğu için fpsiniz düşük lol cs valoda. Ama Rdr2 forza 5 falan oynayın normal olduğunu göreceksiniz
Sıkıntı yok hocam bende yemek teyim zaten
Ayni işlemciyi bende kullanıyorum dostum değerler çok kötü aşırı gereksiz azHocam konunun testlerle alakası yok i5 12400f işlemci gerektiren oyunlarda böyle saçma bu yüzden kullanmayı sevmiyorum. Valorant fpsim 90-240 arası falandı. 5600x e geçtim dünyam renklendi yeminle 400-600-800 bana mısın demiyor bi de oc yaptın mı var ya off
Önbellek düşük olduğu için fpsiniz düşük lol cs valoda. Ama Rdr2 forza 5 falan oynayın normal olduğunu göreceksiniz
Attım hocam değerleri.Ayni işlemciyi bende kullanıyorum dostum değerler çok kötü aşırı gereksiz az
Attım hocam değerleri.
Sorum su hocam işlemci kendini kullanmıyor cpu z ile bir test yaparmisiniz eher işlemci tine kendini kullanmassa teknik ariza olabilirHocam ama arkadaşımda 12400f 3060ti var 300 fps görüyor o csde. Normal olduğunu düşünmüyorum. Önbelleğinin düşük olduğunu biliyorum.
Alıntıyı görüntüle
Hocam fpsler aynı. Değerler de böyle. Double doordan geçerken falan 90a droplanıyor oyun.
Hocam onun ayarları nasıl indireyim şimdi.Sorum su hocam işlemci kendini kullanmıyor cpu z ile bir test yaparmisiniz eher işlemci tine kendini kullanmassa teknik ariza olabilir
Hocam onun ayarları nasıl indireyim şimdi.
Ulam bu nasıldı bilen arkadaşlar yazsin unuttum uygulama farklı geldi yotube dan bakarmisibiz hocam biHocam onun ayarları nasıl indireyim şimdi.
Alıntıyı görüntüle
Bakayım hocam.Ulam bu nasıldı bilen arkadaşlar yazsin unuttum uygulama farklı geldi yotube dan bakarmisibiz hocam bi![]()
Ulam bu nasıldı bilen arkadaşlar yazsin unuttum uygulama farklı geldi yotube dan bakarmisibiz hocam bi![]()
Ulam bu nasıldı bilen arkadaşlar yazsin unuttum uygulama farklı geldi yotube dan bakarmisibiz hocam bi![]()
Naptınız hocam testelri attım. Eğer sizin bilginiz yoksa başka tanıdığınız varsa etiketlerseniz çok sevinirim çok can sıkıyor bu durum. Teşekkürler ayrıca ilginiz için.Ulam bu nasıldı bilen arkadaşlar yazsin unuttum uygulama farklı geldi yotube dan bakarmisibiz hocam bi![]()
Ya aslında pc olsa kendimde bakarım pc yi servise verdim aklima gelmiyor oyüzden telegram varmıdır sizde hocMBakayım hocam.
Alıntıyı görüntüle
Hocam böyle çıktı test esnasında işlemci yüzde 100dü.
Alıntıyı görüntüle
Burdan da başarıyla geçti hocam.
Naptınız hocam testelri attım. Eğer sizin bilginiz yoksa başka tanıdığınız varsa etiketlerseniz çok sevinirim çok can sıkıyor bu durum. Teşekkürler ayrıca ilginiz için.
Malesef hocam. İnstagram var ama.Ya aslında pc olsa kendimde bakarım pc yi servise verdim aklima gelmiyor oyüzden telegram varmıdır sizde hocM
Malesef hocam. İnstagram var ama.
Telegram da varda işte o da sizde tok bi servise götürün isterseniz yada konuyu yukarda tutun illaki vevap veren olur bu arada attığınız videoaki adam kac k da oynuyor bence normal 1920x1080 oynayın sadece direk monitörün kalitesini 1920x1080 yapin bide öyle deneyinMalesef hocam. İnstagram var ama.
Videoda aynı sistem fpsleri böyle.