2K da ne olur bilmem ama fazla darboğaz olmaması lazım. Bu arada TUF XTXH versiyonmuş sanırım itopyadaki. Normal 6900XT' den bile biraz daha performanslı o modeller.İşlemci dar boğaz olur diyorlar 69 alsam 5600x işlemci 2 4 k oynarım 2560x1440 moni
69 dar boğaz olur mu 5600x ile möni 2560x1440 2 4 k oyarımMerc 319>TUF
Merc 319' un klasmanı ASUS ROG/PowerColor Red Devil gibi ürünlerin olduğu klasman.
TUF-QICK-SWFT gibi ürünler orta seviye.
Darboğaz konusu çok önemli değil. 6900XT ağır farkla güçlü olduğu 3070Ti ile yan yana bile koyulamaz zaten69 dar boğaz olur mu 5600x ile möni 2560x1440 2 4 k oyarım
Valla şuan test edemedim halaHocam dün yazdım dönmedin senin gibi bire bir aynı sistemi topladım sadece ekran kartı kaldı warcry ultra oyun oynadınız mı sıcaklık degerleri kaç sorum buydu tşkler
Ama test et bana dönişlemci modeliniz neydi
Modele bağlı onlar markaya değilIsınma sorunu nasıl hocam amd ile ndivia karşılaştırması
Ben yazdığımda vardı.13.5 3070ti var mı en az 16.5 var
Amazon`dan daha Garantilik bir yer nerde var bana göstersene?Hocam 3070Ti amazon garantisiz fiyatıyla 6900XT Türkiye Garantili indirimsiz fiyatını karşılaştırmanız saçma değil mi?
Yurtdışından gelen ürünlerde 1 ay dışı garanti yok.Ben yazdığımda vardı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Amazon`dan daha Garantilik bir yer nerde var bana göstersene?
: )))) Amazon es.de.fr.it.co.uk buralarda 2 yıl garanti var. Sadece Amazon Jp`de 1 ay garanti var.Yurtdışından gelen ürünlerde 1 ay dışı garanti yok.