Teşekkürler. Ekim 15'i sabırsızlıkla bekliyorum ekipmanları aldım sistem kaldıYapmaz diye düşünüyorum.
Teşekkürler. Ekim 15'i sabırsızlıkla bekliyorum ekipmanları aldım sistem kaldıYapmaz diye düşünüyorum.
Onu bunu bilmem ben Amd ciyim arkadaş(!)Dostum o zaman 3080 gibi güçlü bir GPU'yu almıyacaksın.Zaten 3070 hayli hayli işini görür.
Dediğimi anlamadın sanırım?Onu bunu bilmem ben Amd ciyim arkadaş(!)
Hocam bi ara böyle bir akım vardı insanlar alamadığı şeylere böyle yazardı sanki kendi aldığı dünyanın en iyi parçasıymış gibi bizde 3080 alamazsak Amd uyguna çıkarırsa ondan alıcaz ve Amd ci olucazDediğimi anlamadın sanırım?
sıkıntı olmazPeki beyler 3070 ile 10700k 1080p de dar boğaz yapar mı? Csgo oyuncusuyum ve 1080p oynuyorum. Şu zamana kadar bekledim 3070 için, ekim de hemen alıcam.
AMD'nin RTX gibi bir teknoloji yapması lazım ama ondan önce çözmesi gereken bir sürü sorunu var.O yüzden 3070 almalısın ya da 3060 TI.Hocam bi ara böyle bir akım vardı insanlar alamadığı şeylere böyle yazardı sanki kendi aldığı dünyanın en iyi parçasıymış gibi bizde 3080 alamazsak Amd uyguna çıkarırsa ondan alıcaz ve Amd ci olucaz
Işın izleme kesin olacak ayrıca rtx çok işime yarayan bir teknoloji değil pubg cs vb oyunlar oynuyorum Black friday e kadar gelirse ondan alırımAMD'nin RTX gibi bir teknoloji yapması lazım ama ondan önce çözmesi gereken bir sürü sorunu var.O yüzden 3070 almalısın ya da 3060 TI.
Dostum çok emin konuşuyorsun.Dalga geçerler böyle dersen başka yerlerde.Amd'nin daha çözmesi gereken bir sürü sorunu var.Driver vs.Işın izleme kesin olacak ayrıca rtx çok işime yarayan bir teknoloji değil PUBG cs vb oyunlar oynuyorum Black friday e kadar gelirse ondan alırım
Amd her zaman f/p açısından iyidir 7-8k ya çıkacak 3080 seviyesinde 5k ya kart çıkarırsa bütçe dışında hiçbirşey beni almaktan alıkoymaz(birde çok geç çıkması) ediver sorununa gelince elbet çözecekler çünkü şu ana kadar tüm şikayetler ediver üzerine yeni nesilde bunu çözmesini umuyorumDostum çok emin konuşuyorsun.Dalga geçerler böyle dersen başka yerlerde.Amd'nin daha çözmesi gereken bir sürü sorunu var.Driver vs.
Tamam dostum.Nasıl biliyorsan öyle yap.Ama Nvida alman kesinlikle daha iyi olur.Amd her zaman f/p açısından iyidir 7-8k ya çıkacak 3080 seviyesinde 5k ya kart çıkarırsa bütçe dışında hiçbirşey beni almaktan alıkoymaz(birde çok geç çıkması) ediver sorununa gelince elbet çözecekler çünkü şu ana kadar tüm şikayetler ediver üzerine yeni nesilde bunu çözmesini umuyorum