Neler Yeni

3080 1080p için kullanılır mı?

MEÇx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Muhammed
Dediğimi anlamadın sanırım?
Hocam bi ara böyle bir akım vardı insanlar alamadığı şeylere böyle yazardı sanki kendi aldığı dünyanın en iyi parçasıymış gibi bizde 3080 alamazsak Amd uyguna çıkarırsa ondan alıcaz ve Amd ci olucaz

Rikka

80+ Bronze
Hocam bi ara böyle bir akım vardı insanlar alamadığı şeylere böyle yazardı sanki kendi aldığı dünyanın en iyi parçasıymış gibi bizde 3080 alamazsak Amd uyguna çıkarırsa ondan alıcaz ve Amd ci olucaz
AMD'nin RTX gibi bir teknoloji yapması lazım ama ondan önce çözmesi gereken bir sürü sorunu var.O yüzden 3070 almalısın ya da 3060 TI.

MEÇx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Muhammed
AMD'nin RTX gibi bir teknoloji yapması lazım ama ondan önce çözmesi gereken bir sürü sorunu var.O yüzden 3070 almalısın ya da 3060 TI.
Işın izleme kesin olacak ayrıca rtx çok işime yarayan bir teknoloji değil pubg cs vb oyunlar oynuyorum Black friday e kadar gelirse ondan alırım

Rikka

80+ Bronze
Işın izleme kesin olacak ayrıca rtx çok işime yarayan bir teknoloji değil PUBG cs vb oyunlar oynuyorum Black friday e kadar gelirse ondan alırım
Dostum çok emin konuşuyorsun.Dalga geçerler böyle dersen başka yerlerde.Amd'nin daha çözmesi gereken bir sürü sorunu var.Driver vs.

MEÇx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Muhammed
Dostum çok emin konuşuyorsun.Dalga geçerler böyle dersen başka yerlerde.Amd'nin daha çözmesi gereken bir sürü sorunu var.Driver vs.
Amd her zaman f/p açısından iyidir 7-8k ya çıkacak 3080 seviyesinde 5k ya kart çıkarırsa bütçe dışında hiçbirşey beni almaktan alıkoymaz(birde çok geç çıkması) ediver sorununa gelince elbet çözecekler çünkü şu ana kadar tüm şikayetler ediver üzerine yeni nesilde bunu çözmesini umuyorum

Rikka

80+ Bronze
Amd her zaman f/p açısından iyidir 7-8k ya çıkacak 3080 seviyesinde 5k ya kart çıkarırsa bütçe dışında hiçbirşey beni almaktan alıkoymaz(birde çok geç çıkması) ediver sorununa gelince elbet çözecekler çünkü şu ana kadar tüm şikayetler ediver üzerine yeni nesilde bunu çözmesini umuyorum
Tamam dostum.Nasıl biliyorsan öyle yap.Ama Nvida alman kesinlikle daha iyi olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,147
Üyeler
165,936
Son üye
Cemals28
Top Bottom