3080 furmark yardımınızı bekliyorum

Değerlerde saçmalık var yüzde 50 fan yüzde 100 den daha düşük sıcaklık vermiş :D Kartın bu sıcaklıkları güzel oyun içi fps testleri iste you tube dan karşılaştır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Buda otomatik fan hali

Adam dönüş bekliyor verdiği otomatik veriler bu şekilde fiyat ise 11 bin tl ye anlaştım iyi mi kötümü söylerseniz ona göre almaya gideceğim

Ekler

• att.l5yhFGYsSBhPW2iwc42monhgf1C5v6hLaHsJu3D5MzU.jpeg
    att.l5yhFGYsSBhPW2iwc42monhgf1C5v6hLaHsJu3D5MzU.jpeg
    390.4 KB · Hit: 40
Son düzenleme:

Buda otomatik fan hali

Adam dönüş bekliyor verdiği otomatik veriler bu şekilde fiyat ise 11 bin tl ye anlaştım iyi mi kötümü söylerseniz ona göre almaya gideceğim
Fan hızı %100 ve %44 te sıcaklıklar birebir aynı. Çok daha fazla fark olması lazım

Testi %100 fan hızında yapmış , fotoğraf çekmeden önce de fanları %44 e almış gibi geldi

Fan hızı %100 ve %44 te sıcaklıklar birebir aynı. Çok daha fazla fark olması lazım

Testi %100 fan hızında yapmış , fotoğraf çekmeden önce de fanları %44 e almış gibi geldi
Biri 2 k biri 1080p ya fark ondan mı olur acaba

Biri 2 k biri 1080p ya fark ondan mı olur acaba
Benimde dikkatimi 2 k ‘da 140 fps
1080p dede 140 fps nasıl oluyor

iki testtede tam yükte 320W çalışıyor kart, çözünürlükten olduğunu sanmıyorum
Bi çakallık mı var üstadım bende ısı artmasını beklerken ısı artmıyor

Ben otoya al yap dedikten sonra 5 dk sonra attı 15 dakika furmarkı

Bi çakallık mı var üstadım bende ısı artmasını beklerken ısı artmıyor

Ben otoya al yap dedikten sonra 5 dk sonra attı 15 dakika furmarkı
Satıcıyı suçlamak gibi olmasında fan ve sıcaklık değerleri doğrultusunda bir şeylerin doğru olmadığı ortada

Fan otodayken furmark testini ekran kaydı alıp youtube a yüklesin. 30 dk sını almaz. Uğraşamam derse almazdım bu satıcıdan

Satıcıyı suçlamak gibi olmasında fan ve sıcaklık değerleri doğrultusunda bir şeylerin doğru olmadığı ortada

Fan otodayken furmark testini ekran kaydı alıp youtube a yüklesin. 30 dk sını almaz. Uğraşamam derse almazdım bu satıcıdan
Gece yaparken bi video çekmiş 2 k dakinin videosuda var çözemedim ki söyledim bakalım

Eleen veriyor zaten kartı bizde takıp deneyebiliriz kartın ısılarını fiyat 11 bin tl konustuk aksi bir durum çıkmazsa alınır mı biz kasaya takıp çeksek furmark

Gece yaparken bi video çekmiş 2 k dakinin videosuda var çözemedim ki söyledim bakalım

Eleen veriyor zaten kartı bizde takıp deneyebiliriz kartın ısılarını fiyat 11 bin tl konustuk aksi bir durum çıkmazsa alınır mı biz kasaya takıp çeksek furmark
Fiyat iyi bence. Elden test edilip sorunu yoksa alınabilir

Performans kıyaslaması açısından 3DMark Time spy gibi testler yapılabilir. Test sonucunda aldığınız puanı diğer kullanıcılarla kıyaslıyor. Ortalamanın içindeyseniz sorun yoktur.

Birde miningte kullanıldıysa çok sorun değil ama daha iyi mining performansı için bios atanlar var . GPU-Z den bios sürümüne de bakardım ben olsam

Performans kıyaslaması açısından 3DMark Time spy gibi testler yapılabilir. Test sonucunda aldığınız puanı diğer kullanıcılarla kıyaslıyor. Ortalamanın içindeyseniz sorun yoktur.

Birde miningte kullanıldıysa çok sorun değil ama daha iyi mining performansı için bios atanlar var . GPU-Z den bios sürümüne de bakardım ben olsam
Reisim ben anlamıyorum ki işte ahahahaha

Hocam senin dediğin test ve bir başka test daha yaptı arkadaş ne diyorsunuz ben diğer 3080 muadil kartlara baktım 1080 de artığı değerler aşapı yukarı aynı ne düşünüyorsunuz

Ekler

• att.Sm92zrHvIwl02_sFn_77rvWEWUtjFDUQvM49zWYpdo8.jpeg
    att.Sm92zrHvIwl02_sFn_77rvWEWUtjFDUQvM49zWYpdo8.jpeg
    295.6 KB · Hit: 27
  • att.WFmk9RYgUiKqH0W4cpNxi31TfKqnyyECaXPB-Daw92A.jpeg
    att.WFmk9RYgUiKqH0W4cpNxi31TfKqnyyECaXPB-Daw92A.jpeg
    399.8 KB · Hit: 40

Hocam senin dediğin test ve bir başka test daha yaptı arkadaş ne diyorsunuz ben diğer 3080 muadil kartlara baktım 1080 de artığı değerler aşapı yukarı aynı ne düşünüyorsunuz
Burda 75 dereceye çıkmış 5 dk süren test

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,620
Üyeler
192,428
Son üye
NormalAdam
Geri