3080 sonrası ekran kartı önerisi

Tek başına 22 civarı yanlış bilmiyorsam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Komple sistemden elime 36 37 civarı para geçti o kadar

Normalde sistem 2 hafta önce sattım çok kararsız kaldım tekrar toplasam mi diye. Oturmuyorum eskisi gibi başına. Ama ticaretini yaptığım için toplamaya karar verdim tekrar. Genelde CS2 r6 falan oynuyorum. Nvidia daha iyi diyorlar. Yine Nvidia tercih edebilirim
nvidia veya amd daha iyi diye bir genelleme yapmamak lazım 5060 ti 9070xt den iyi diyemezsin örnek olarak , oynadığın oyunlara göre yap kart seçimini ama bence minimum rtx 4000 ve rx 7000 serisi al.

İşlemci seçiminde dahili grafik olması avantaj olur onun içi F serili işlemcilerden uzak kaç.

Ekran kartında sorun olursa direkt işlemciden görüntü alırsın idarelik.

Hem kartı beğenmedin sattın yenisini alacaksın, geçirdiğin zamanda pc ni kullanabilesin.

nvidia veya amd daha iyi diye bir genelleme yapmamak lazım 5060 ti 9070xt den iyi diyemezsin örnek olarak , oynadığın oyunlara göre yap kart seçimini ama bence minimum rtx 4000 ve rx 7000 serisi al.
Dediğim gibi genel olarak cs2 ve r6 oynuyorum. Hangi taraftan almalıyım sizce? 4070 düşünmedim değil ama bütçeyi fazla zorlamam lazım. Ayrıca bildiğim kadarıyla 3080 ile benzer performanstalar.

İşlemci seçiminde dahili grafik olması avantaj olur onun içi F serili işlemcilerden uzak kaç.

Ekran kartında sorun olursa direkt işlemciden görüntü alırsın idarelik.

Hem kartı beğenmedin sattın yenisini alacaksın, geçirdiğin zamanda pc ni kullanabilesin.
Bundan önceki sistemde 7600 vardı. Dün 5700 civarına düşmüştü ama almadım :D Oyun performansı olarak çok hoşuma gitmemişti 7600. Sanırım 512mb ekran kartı belleği var. Onun yerine 570 4 gb alsam daha mantıklı olur gibi :D

Dediğim gibi genel olarak cs2 ve r6 oynuyorum. Hangi taraftan almalıyım sizce? 4070 düşünmedim değil ama bütçeyi fazla zorlamam lazım. Ayrıca bildiğim kadarıyla 3080 ile benzer performanstalar.
oyun testlerine bak hocam hangisi daha iyi performans veriyorsa onu al örnek veriyorum 7800xt veya 4070 S alacaksın hangisi oynadığın oyunda iyi ise onu alırsın önemli , 3080 ile benzer performansı olsa bile teknolojik olarak daha önce.

Performans ve kalite farkını hissetmen için. 3080 üzeri almalısın.
ya 3090 ya 4070Tİ yada 5070

Amd tarafında 9070XT anca kurtarır seni :D

Bundan önceki sistemde 7600 vardı. Dün 5700 civarına düşmüştü ama almadım :D Oyun performansı olarak çok hoşuma gitmemişti 7600. Sanırım 512mb ekran kartı belleği var. Onun yerine 570 4 gb alsam daha mantıklı olur gibi :D
Ya abi zaten o bellekle oyun oynamiycan.
Nesini beğenmiyorsun görüntü versin yeter sistemdeki sorununu çözmek için.

Performans ve kalite farkını hissetmen için. 3080 üzeri almalısın.
ya 3090 ya 4070Tİ yada 5070

Amd tarafında 9070XT anca kurtarır seni :D

Ya abi zaten o bellekle oyun oynamiycan.
Nesini beğenmiyorsun görüntü versin yeter sistemdeki sorununu çözmek için.
50 60 fps bannerlord açıyor ama 720pde :ROFLMAO:

Aha benim i7 4790 emektar. Ekran kartsızım şuanda. Factorio felan yardırırım.
Tabii Kral NFS U2 unutmuyorum

IMG-20250629-WA0014.webp

Ekran kartının görünüşü önemli benim için. Tepe model almaya çalışıyorum genelde. 9060xt ile 7800xt arasında kaldım. İkisi de aynı paralara bulunuyor. Hatta 9060xt pulse 14.5e bulunuyor

7700xtye 15 istiyorlar hocam. 15 16ya bulursam 7800xt alırım zaten
9060xt alın bence çünkü 7800xt yüzde yirmi önde olsa da yeni sürücülerle 9060xt farkı kapatacaktır. Daha yeni teknoloji olması da cabası.

9060xt alın bence çünkü 7800xt yüzde yirmi önde olsa da yeni sürücülerle 9060xt farkı kapatacaktır. Daha yeni teknoloji olması da cabası.
Ben aynı güçte olabileceklerini düşünmüyorum genel olarak

valla onu bunu bilmem ama yuksek vramli olmasini ve eger genel kullanim ise nvidia sirf oyun icin ise amd tavsiye ederim

Radeon 7000 serisinde RT performansı zayıf (Oyunlar RT’li geldiği için maalesef önemli) ve FSR4, 3’e göre aşırı gelişti. 9060XT tercih ederdim 7800XT yerine. Nvidia olarak 4070 bakardım

Geri