Arkadaşlar merhaba geçenlerde 3080 Ti aldım ve termal bakımlarını yaptırdım. Kasam küçük oldugu için kartı soğutamıyorum o yüzden sizden bir fikir almaya geldim kasanın fotoğrafını aşağıya bırakacağım. PSU'nun üstüne yani ekran kartının tam altına 2 tane 1800 RPM'lik fan koymayı düşünüyorum. Sizce bir zararı olur mu? Ya da yararı olur mu kartı bu şekilde soğutabilir miyim? 3000RPM'lik fan al dediler ama çok fazla ses yapıyor o yüzden almak istemiyorum. Sizce hangisi yapılmalı 3000 RPM tek fanmı yoksa 1800 RPM 2 fan yeterli olur mu düşüncelerinizi bekliyorum.
Not: Kasanın önü arkası kapalı diyebilirsiniz aynı testi oradan çıakrtıp arkasında ve önünde mesafe varkende yaptım sıcaklık aynı kaldı bilginize...
Not2: Fanları taktığımda ekran kartı ile fan arasında 2 parmak mesafe kalıyor.
Not3: Şu anda (yükte) kasanın kapağı açık halde 80 derece, en kaliteli termal macunlardan biri sürülmüştür bilginize.
Not: Kasanın önü arkası kapalı diyebilirsiniz aynı testi oradan çıakrtıp arkasında ve önünde mesafe varkende yaptım sıcaklık aynı kaldı bilginize...
Not2: Fanları taktığımda ekran kartı ile fan arasında 2 parmak mesafe kalıyor.
Not3: Şu anda (yükte) kasanın kapağı açık halde 80 derece, en kaliteli termal macunlardan biri sürülmüştür bilginize.