Yardım 3080 TI İçin Bu Sıcaklıklar İyi Mi ?

Reaksiyon skoru
34
Merhabalar temiz bir kart buldum alacağım kişi ile fiyatta da anlaştık sıcaklık değerleri biraz kafama takıldı onları sormak istedim sıcaklık değerleri iyi mi, bir bakım vs. yapmama gerek varmı ?

Ekler

• WhatsApp Image 2025-10-04 at 23.19.01.webp
    WhatsApp Image 2025-10-04 at 23.19.01.webp
    186.8 KB · Hit: 151
  • WhatsApp Image 2025-10-04 at 23.19.00.webp
    WhatsApp Image 2025-10-04 at 23.19.00.webp
    94.6 KB · Hit: 149
Merhabalar temiz bir kart buldum alacağım kişi ile fiyatta da anlaştık sıcaklık değerleri biraz kafama takıldı onları sormak istedim sıcaklık değerleri iyi mi, bir bakım vs. yapmama gerek varmı ?
1900 rpmde 91 derece hotspot sankı bıraz fazla gıbı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

konudan bagımısz ı chıl serisini begenmeyen bır tek mıyım meraktan soruyorum yanlıs anlama alacagın urunu kotulemek amacında degılım

ayrıca vramlerde sankı bıraz sıcak calısıyor gıbı üstelık daha 5 dk olmus

asus olsa yüksek derdim. inno3d soğutma performansı kötü bir kart . sıcaklıklar kötü değil bakım yapılsa 5 - 8 derece fark eder.

1900 rpmde 91 derece hotspot sankı bıraz fazla gıbı

konudan bagımısz ı chıl serisini begenmeyen bır tek mıyım meraktan soruyorum yanlıs anlama alacagın urunu kotulemek amacında degılım

ayrıca vramlerde sankı bıraz sıcak calısıyor gıbı üstelık daha 5 dk olmus
valla bende tam bilmiyorum ya reisim ilk defa alacağım da

asus olsa yüksek derdim. inno3d soğutma performansı kötü bir kart . sıcaklıklar kötü değil bakım yapılsa 5 - 8 derece fark eder.
bakımdan kasıt ped değişimi mi yoksa macun değişimiyle düşer mi o kadar

şu an gerek yok bakıma uzun bir süre daha götürürsün yapsan tabii daha iyi olur o başka mevzu.

fan sağlam hızlı çalışıyor kartın bu modelide canavar bir şey ztn çok normal değil ısılar fan hızına göre falan sıcak

fan sağlam hızlı çalışıyor kartın bu modelide canavar bir şey ztn çok normal değil ısılar fan hızına göre falan sıcak
Hmm anladım ya alacağım kisiyle Facebook'tan anlaştık da farklı illerdeyiz nasıl güvenli şekilde alabilirim referanslarım var diyordu

Daha önce hiç uzaktan alışveriş yapmadım ne yapmalıyım

Daha önce hiç uzaktan alışveriş yapmadım ne yapmalıyım
Kart ısıları bence yüksek. Bakım yapılmadığı için bu şekilde. Bakımla düşer tabi ki. Büyük ihtimalle mining ürünü.

Kardeşim asla elden test etmedikçe alma. Sakın para vb gönderme. Kargoya verdim para gönder vb asla. Tokatçı çok.

Mümkünse bulunduğun ilden bak. Yoksa tanıdık bir arkadaşın test edip alsın. Öyle sana kargo yapsın vb.

Kart ısıları bence yüksek. Bakım yapılmadığı için bu şekilde. Bakımla düşer tabi ki. Büyük ihtimalle mining ürünü.

Kardeşim asla elden test etmedikçe alma. Sakın para vb gönderme. Kargoya verdim para gönder vb asla. Tokatçı çok.

Mümkünse bulunduğun ilden bak. Yoksa tanıdık bir arkadaşın test edip alsın. Öyle sana kargo yapsın vb.
Dediğim gibi alacağım kişinin referansı bol ama daha önceden satış yaptığı kişilerle görüştüm referans sağladılar ne yapsam bilemedim

Dediğim gibi alacağım kişinin referansı bol ama daha önceden satış yaptığı kişilerle görüştüm referans sağladılar ne yapsam bilemedim
Fiyatı nedir bence bakım yapmana gerek yok 3080ti fazla güç çeken bir kart genel olarak ısınıyor hep

Kardeşim bu devirde babana bile güvenme. Referans herkes sağlar basit bir işlem. Arkadaşının numarasını verir bilemezsin. Tabi dürüst kişilerde vardır ama devir kötü devir.

Çok güveniyorsa param güvende ile al.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,413
Üyeler
183,831
Son üye
kadirw
Geri