Yardım 3080Tİ sıcaklıkları normal mi?

Varol1

80+
Reaksiyon skoru
0
Herkese merhaba arkadaşlar,PNY 3080Tİ XLR8 modeli var ve furmark 2560x1440 P için normal mi yoksa çok mu sıcakta çalışıyor, kasam küçük hava giriş çıkışı kötü.

Ekler

• IMG_8696.webp
    IMG_8696.webp
    996.9 KB · Hit: 33
  • IMG_8697.webp
    IMG_8697.webp
    1.9 MB · Hit: 31
Son düzenleme:
Herkese merhaba arkadaşlar,PNY 3080Tİ XLR8 modeli var ve furmark 2560x1440 P için normal mi yoksa çok mu sıcakta çalışıyor, kasam küçük hava giriş çıkışı götü.
hocam sıcaklık biraz fazla temizlik yapılması gerekebilir ama hava çıkışınız kötü demişsiniz herhangi bir arkadaşınıızn kasasına takıp denerseniz daha iyi olabilir bide hocam sonda götü yazmışsınız patladım ona

hocam sıcaklık biraz fazla temizlik yapılması gerekebilir ama hava çıkışınız kötü demişsiniz herhangi bir arkadaşınıızn kasasına takıp denerseniz daha iyi olabilir bide hocam sonda götü yazmışsınız patladım ona
Çok teşekkürler hocam çok araştırdım fakat çoğu kişi normal diyor bir türlü anlamadım, hahahaaha bende patladım şu an düzenliyorum hemen teşekkkür ederim.

2500rpm çıkıp 100c hotspot'a ulaşan kart normal olamaz. Kart o kadar ısınmasına rağmen vram ısıları iyi bile kalmış, pedler sağlam gibi duruyor. Düzgün bir bakım yapılırsa düzelir. Bak aşağıdaki kartta ptm7950 var. Kartı etiketi üzerinde alıp, 3 yıldan sonra ilk bakımını ben yaptım. Termal pedleri değiştirmedim, test için mx6 sürüp kapattım, ısılar bundan -4 -5 daha düşüktü. Uzun ömürlü olmayacağı için tekrar açıp ptm7950 kullanıp geri kapattım.

1770991127381.webp

Anlıyorum teşekkürler fakat normal diyorlar bu sıcaklıklar ve mesela nasıl bir bakım ped haricî yapabileceğim nasıl bir bakım genel olarak ya da serviste bakım olarak ?

Anlıyorum teşekkürler fakat normal diyorlar bu sıcaklıklar ve mesela nasıl bir bakım ped haricî yapabileceğim nasıl bir bakım genel olarak ya da serviste bakım olarak ?
Eğer bulabilirsen ptm7950 ya da heilos 2 PTM macun tavsiye ederim. Eğer bulamazsan MX6 ile macunu yenileyeceksin. Radyatör araları ve fanlar temizlenirse de iyi olur. Açmışken pedlerin durumuna da bakın, eğer yumuşak, taş gibi değilse değişmesine gerek yoktur.

çok teşekkür ederim fakat ben 6900xt ye geçmek istiyorum şimdi ben buna bakım yaparsam içi açıldı olacak yani değer düşüşü olmaz mı ? Kaç gibi satabilirim ?

Geri