söylemeyi unuttum rtx olursa sevinirim teşekkür ederim yinedeAMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G -GIGABYTE A620M-H-CORSAIR 16GB-TWİNMOS 512GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G -GIGABYTE A620M-H-CORSAIR 16GB-TWİNMOS 512GB Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
iyi bir şey bekleme bunu almak daha mantıklı olacvaktırsöylemeyi unuttum rtx olursa sevinirim teşekkür ederim yinede
çok iyi bişeye ihtiyacım yok zaten 4060 4060 ti yeter yanına ryzen 5 7500f düşünüyorumda hem bulamadım hazır sistem hem çok bilgim yok bu konularda tavsiye almak istedim sizdeniyi bir şey bekleme bunu almak daha mantıklı olacvaktır
Bunu alma işlemci kutusuz ve fansız bu sistemin aynısı gamingem.tr de var bu sistemi Alacam 1-2 güne bence tavsiye ederimAMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G -GIGABYTE A620M-H-CORSAIR 16GB-TWİNMOS 512GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G -GIGABYTE A620M-H-CORSAIR 16GB-TWİNMOS 512GB Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
öyle olduğu yazıyo zaten stok fanla kullanılmazBunu alma işlemci kutusuz ve fansız bu sistemin aynısı gamingem.tr de var bu sistemi Alacam 1-2 güne bence tavsiye ederim
kanka ironi yapıyorsun deme çünkü ironi değilse çok komikBunu alma işlemci kutusuz ve fansız bu sistemin aynısı gamingem.tr de var bu sistemi Alacam 1-2 güne bence tavsiye ederim
tamamda aynı fiyata daha yüksek fps varken neden 4060 tercih ediyorsunçok iyi bişeye ihtiyacım yok zaten 4060 4060 ti yeter yanına ryzen 5 7500f düşünüyorumda hem bulamadım hazır sistem hem çok bilgim yok bu konularda tavsiye almak istedim sizden
anlamıyor o boşverlinkini atarmısın
adam 7500fli sisteme stock fan yok diye alma dediöyle olduğu yazıyo zaten stok fanla kullanılmaz
haklı 7700xt varken 4060 veya ti almak aptallıktamamda aynı fiyata daha yüksek fps varken neden 4060 tercih ediyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
anlamıyor o boşver
adam 7500fli sisteme stock fan yok diye alma dedi
ya kanka ne bılıyım dogrusunuzdur da yani hep bi rtx alma algısı vardı bende rtx olsun yeni pc alınca derdim eskiden ordan kalma yanitamamda aynı fiyata daha yüksek fps varken neden 4060 tercih ediyorsun
anlamıyor o boşver
yani 7700xt le herhangı bı oyunda 120 almısım 4060 la 100 almısım benı cok etkılemez dıye dusunuyorum oyun oynatsın bana yeter suanki pc cok eskıdı he tabı aralarında gercekten dağlar kadar fark varsa düşünürümtamamda aynı fiyata daha yüksek fps varken neden 4060 tercih ediyorsun
anlamıyor o boşver
fark ediyor cidden sonra keşke 7700xt alsaydım derdinya kanka ne bılıyım dogrusunuzdur da yani hep bi rtx alma algısı vardı bende rtx olsun yeni pc alınca derdim eskiden ordan kalma yani
yani 7700xt le herhangı bı oyunda 120 almısım 4060 la 100 almısım benı cok etkılemez dıye dusunuyorum oyun oynatsın bana yeter suanki pc cok eskıdı he tabı aralarında gercekten dağlar kadar fark varsa düşünürüm