Oyun için mi kullanacaksın?Bütçem 30 35 arası hazır sistem arıyorum bilgim olmadığı için önerdiğiniz her sisteme acıgım
reis valo için iyi mi 240hz 2k monitor tam perf verir mi
Valorant sistemi çok zorlayan bir oyun değil, bu sistem fazlasıyla yeterli. Yalnız ben gaming gecesinde gördüğüm için paylaşmıştım sistemi, ben paylaştığımda fiyatı 33.800'dü şu an 36.153 istersen bir sonra ki gaming gecesini (cuma günü) bekle?reis valo için iyi mi 240hz 2k monitor tam perf verir mi
her cuma oluyor muValorant sistemi çok zorlayan bir oyun değil, bu sistem fazlasıyla yeterli. Yalnız ben gaming gecesinde gördüğüm için paylaşmıştım sistemi, ben paylaştığımda fiyatı 33.800'dü şu an 36.153 istersen bir sonra ki gaming gecesini (cuma günü) bekle?
soğutma diğer segotep de yapılabilir 4 ısı borulu![]()
Meder Gold | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Her cuma oluyor dostum, saat 22.00'a kadar ürünler belli oluyor. 22.00'da fiyatları belli oluyor...her cuma oluyor mu
tamam teşekkürlerHer cuma oluyor dostum, saat 22.00'a kadar ürünler belli oluyor. 22.00'da fiyatları belli oluyor...