Sistemi tahmin ediyoruz galiba link yokİşlemciyi 5800XD yapıp alasım var alınır mı sizce yada bu bütçeye ne önerir siniz
pardon hocam https://www.gaming.gen.tr/urun/2219...8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/Sistemi tahmin ediyoruz galiba link yok
Ben olsam almam reis
Aralık 31 e kadar sabret indirim kovala illa güzel bi sistem çıkarırlar ,o zamana kadar alamaz isen patlat bi tane yılbaşından sonra düşünmek istemiyorum fiyatlarıreis ne alacaz bu bütçeye zam gelecek hiç alamıycam daha sonra
var mı 3070ti 3080'li felan sistem çıkaracak bilgin var mıAralık 31 e kadar sabret indirim kovala illa güzel bi sistem çıkarırlar ,o zamana kadar alamaz isen patlat bi tane yılbaşından sonra düşünmek istemiyorum fiyatları
Hocam bende bu sesteme çok benzer bi sistem aldım hatta kasada aynı kasa ama bende işlemci i5 12. Nesil 1.5tb ssd m2 ve sıvı soğutucu ekledim 28 e falan geldi gayet memlunum tavsiyem amd işlemciye girmeİşlemciyi 5800XD yapıp alasım var alınır mı sizce yada bu bütçeye ne önerir siniz
Amdye neden girmesin onu anlamadım tam olarak ekran kartı desen anlarım bazen sorun olabiliyorda işlemci neden onu anlamak isterimHocam bende bu sesteme çok benzer bi sistem aldım hatta kasada aynı kasa ama bende işlemci i5 12. Nesil 1.5tb ssd m2 ve sıvı soğutucu ekledim 28 e falan geldi gayet memlunum tavsiyem amd işlemciye girme
hangi sistemi aldın hocam link var mı değerlendiriyim bendeHocam bende bu sesteme çok benzer bi sistem aldım hatta kasada aynı kasa ama bende işlemci i5 12. Nesil 1.5tb ssd m2 ve sıvı soğutucu ekledim 28 e falan geldi gayet memlunum tavsiyem amd işlemciye girme
neden hocam İntel alırsa evi ısıtma masrafından kurtulacağı için miHocam bende bu sesteme çok benzer bi sistem aldım hatta kasada aynı kasa ama bende işlemci i5 12. Nesil 1.5tb ssd m2 ve sıvı soğutucu ekledim 28 e falan geldi gayet memlunum tavsiyem amd işlemciye girme