Neler Yeni

30K Civarı Gaming Laptop Önerisi

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Yok yani kastettiğim şey RTX 3060 gibi bir laptopa bu üç işlemci de fazla fazla güçlü geldi. Bizim toplama PC piyasasında 3060'ı 11400F ile besliyorlar :D Kesinlikle söylüyorum koca ekranda 144hz zevkini o MSI ile bi alıcaksın hele bir de i7 12.nesil yani korkun da olmaz ay R7 6800 mü alsaydım diye.

Taşı , aç , oyna , MSI markasını da göster millete oynarken hahaha her amaçla kullanırsın.

Render mı alıcan 12.nesil i7 işlemci koşar
Oyun mu oynayacan 17.3" ile 3060 keyfi 144 hz zaten yeterli 3080Ti mı bu 300 hz karınca duası okuduğun 15.6" monitör olsun
Hava mı atıcan MSI zaten logosu yetiyor
RGB mi lazım klavyede var.
MSI logosu her daim güven vermiyor. Adamlar cihazlar soğusun diye düşük W ekran kartı koyup yine ısınıyor cihaz. MSI'in düşük ve orta seviye cihazları alınmaz.

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Sezer Aktaşlı
maxq ekran kartı var, ince kasayı soğutamadığı için sık sık clock kısıyor.

ucu ucuna besliyor 3060ı, mobil işlemciler kasadaki gibi değil.

Hoppp bir dakika MAX-Q varsa işler değişir hocam. Ben bu seride Max-q olduğunu bilmiyordum. HEMEN GERİ VİTES YAPIYORUM.

17.3" olan RTX 3060'lı farklı bir laptop bul. Bu üçünü de es geç . Ne 15.6" ile Asusu al , ne MSI ile max-q oyna , ne de Lenovoya o yatırımı yapma. Direkt 17.3" olan RTX 3060lı bir laptop bul derim.

• Beğen
Reaksiyonlar: ABKK

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke

ABKK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Can
MSI logosu her daim güven vermiyor. Adamlar cihazlar soğusun diye düşük W ekran kartı koyup yine ısınıyor cihaz. MSI'in düşük ve orta seviye cihazları alınmaz.
Hoppp bir dakika MAX-Q varsa işler değişir hocam. Ben bu seride Max-q olduğunu bilmiyordum. HEMEN GERİ VİTES YAPIYORUM.

17.3" olan RTX 3060'lı farklı bir laptop bul. Bu üçünü de es geç . Ne 15.6" ile Asusu al , ne MSI ile max-q oyna , ne de Lenovoya o yatırımı yapma. Direkt 17.3" olan RTX 3060lı bir laptop bul derim.
Hocam msi konusunda şüpheliydim şimdi tamamen caydım bana bu bütçe bandında yeni bir laptop önerir misiniz

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke

ABKK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Can
I7 12700H olarak Nitro bakabilirsin.
Nitroların kasası konusunda endişelerim var malzeme kalitesi çok zayıf 30 k verip 2 yıl sonra problem yaşamak istemiyorum daha önce monsterda böyle bir problem yaşadım 1060 ekran kartım var lolde 60 fps zor alıyorum :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ali can
Hocam bana da lenovo mantıklı mı ? Malzeme kalitesi açısından soruyorum

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Nitroların kasası konusunda endişelerim var malzeme kalitesi çok zayıf 30 k verip 2 yıl sonra problem yaşamak istemiyorum daha önce monsterda böyle bir problem yaşadım 1060 ekran kartım var lolde 60 fps zor alıyorum :D
Tongfang Monster gayet iyi ve böyle bir sorunu yok, kullandığın model Clevo olabilir. Nitroların kasaları gayet iyi fakat ekran panelinde üzüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bana da lenovo mantıklı mı ? Malzeme kalitesi açısından soruyorum
Konu açarsanız konuşabiliriz.

ABKK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Can
Monster serisi bir süre sonra aşırı performans kaybı yapıyor servisi de çok kötü olduğunu düşünüyorum Tulpar serisi laptopumu götürdüğümde tozlarını alıp tamir ettik diye geri veriyolar performansım asla artmıyor 60 fps almamı asla açıklayamıyorlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ali can

Bu fiyat bandında pek fazla seçenek yok malesef. Ben de almayı düşünüyorum kafam oldukça karışık.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Monster serisi bir süre sonra aşırı performans kaybı yapıyor servisi de çok kötü olduğunu düşünüyorum Tulpar serisi laptopumu götürdüğümde tozlarını alıp tamir ettik diye geri veriyolar performansım asla artmıyor 60 fps almamı asla açıklayamıyorlar
Kullandığınız Tulpar hangi modeldi?

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Sezer Aktaşlı

Nitro kullandım , kardeşimde Abra A7 var.

Her ikisi de clevo kasaydı ama Acer çok serin çalıştı bende , MONSTER ise felaket sıcak 90 dereceyi gördü. Nedenini bilmiyorum ama Monsterlar genel olarak çok ısınıyor. Tulpar T7'yi bilemem ama ABRA A7 çok sıcaktı.

Ben mesela %0.01 ihtimal laptopa geçecek olsam Monster almam söyliyim. Marka lekeleme olmasın ama bir zahmet düzeltsinler sıcaklık sorununu

• Beğen
Reaksiyonlar: ABKK

ABKK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Can
Tongfang Monster gayet iyi ve böyle bir sorunu yok, kullandığın model Clevo olabilir. Nitroların kasaları gayet iyi fakat ekran panelinde üzüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konu açarsanız konuşabiliriz.
Haklı olabilirsiniz ama bir kere ağzım yandı ve çok pişmanım o yüzden monsterdan kesinlikle uzak duruyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,497
Üyeler
161,068
Son üye
FatihTK
Top Bottom