30k oyun için pc toplama

Para sıkıntı değil ama gerek yok ki hocam bana
Hocam gerek yoksa neden 30k ya sistem alıyorsunuz ki? 30k'ya 15k bile etmeyen bir sistem alıp paranızla kendinizi mi küçük düşüreceksiniz? https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-regulus-ryzen-5-5600x-16gb-512gb-nvme-m2-ssd-rx6700xt-p-36259 O zaman bu sistemi alın gerek yok 30k bütçeyle 3090 gücünde kart ve piyasanın en iyi işlemcilerinden birini almaktansa daha düşük bir şey almak istiyorsunuz resmen aynı paraya. İyi bir şey istemiyorsanız 30k bütçe ayırmanıza gerek yok bu sistem de işinizi görecektir anladığım kadarıyla.

Peki nasıl yapayım sence

Eline sağlık teşekkürler

Eline sağlık teşekkürler
Tam olarak senin sistemden ;

daha iyi ssd
Daha iyi psu
Daha iyi sıvı soğutma
çok daha iyi anakartı var

bide görünüş olarak bi asus rog üstünde en azından

kasa çoğu kişiye göre daha iyi ama kişiden kişiye değişir bencede daha iyi

bende böyle almak istiyorum geçici gtx 1650 li ama yani 2 yıl içinde bile düzelmeyebilir o yüzden rtx 3060 lı hazır sistem alıcam galiba

Tam olarak senin sistemden ;

daha iyi ssd
Daha iyi psu
Daha iyi sıvı soğutma
çok daha iyi anakartı var

bide görünüş olarak bi asus rog üstünde en azından

kasa çoğu kişiye göre daha iyi ama kişiden kişiye değişir bencede daha iyi

bende böyle almak istiyorum geçici gtx 1650 li ama yani 2 yıl içinde bile düzelmeyebilir o yüzden rtx 3060 lı hazır sistem alıcam galiba
Hazır sistem almayın bence oynayacağınız oyunları yüksekte idare ederse 1650 ben öyle yapacağım büyük ihtimal

bende cok fazla oyuun oynamak istiyordum hep oyun videoları izliyordum 2 3 hafta önce aldım. rdr2 olsun sekiro cyberpunk falan full oyun yükledim hepsini biraz oynadım da vallaha almadan önceki istek gidiyor hemen hevesin kaçıyor bence bi kasaya 30k verme şuan fiyatlarda pahalı hem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

depolaması cok az bunun 30k ya
6900XT + 5900X var bi zahmet depolamayıda sen kat :d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,388
Üyeler
192,316
Son üye
erhankoksal