30 bin'e kadar laptop(öncelikli) veya masa üstü almayı düşünüyorum. Oyun ve İş için kullanılacak. Monster önerir misiniz? Soğutması iyi diye biliyorum. Soğutma ve Güç performansı iyi olan laptop önerirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler <3
Hocam önceliğimiz Laptop fakat soğutmasından endişeliyim biraz. Bu arada bir kaç kişi daha HP önerdi de. HP eskiden baya zayıftı bu konularda şu anda iyi mi ürünleri ?Hocam masaüstü mü laptop mu bence siz önce onun kararını vermelisiniz. Monster Tulpar serisi fena değildir ama daha iyi seçenekler olabiliyor.
Yeni kasası hakkında olumsuz yorum görmedim ben hocam. Ben size birkaç tane de alternatif atayım farklı markalardan siz gücüne, markasına, kalitesine göre bakıp karar verin.Hocam önceliğimiz Laptop fakat soğutmasından endişeliyim biraz. Bu arada bir kaç kişi daha HP önerdi de. HP eskiden baya zayıftı bu konularda şu anda iyi mi ürünleri ?
Tamamdır hocam siz atın önerilerinizi ona göre bakayım ben de. Teşekkür ederimYeni kasası hakkında olumsuz yorum görmedim ben hocam. Ben size birkaç tane de alternatif atayım farklı markalardan siz gücüne, markasına, kalitesine göre bakıp karar verin.
çok teşekkür ederim kankam karşışlatırayım ben ona göre alayım birini tekrardan teşekkürlerHocam biraz bakındım da o hp çok fiyat performans olduğu için diğerlerini pek atasım gelmedi yine de atmamış olmıyım diye atıyorum birkaç tane.
Acer
Lenovo![]()
ACER Nitro 5 AN515-58 NH.QGAEY.001 Intel Core i7-12700H 16GB RAM 512GB SSD 8GB RTX3070 15.6'' Full HD 144Hz LINUX(Yok) Oyuncu Dizüstü Bilgisayar | En Uygun Fiyata GarajOnline'da | Hafta içi 16:00'ya Kadar Aynı Gün Kargo, Depo Teslim Seçeneği
NH.QGAEY.001, IPS, 2x RAM DDR4, 2x NVMe SSD, 1x 2.5" HDD, RTX3070 8GB 150W, MUX Switch, 1x Type-C(USB 3.2 Gen 2 - Thunderbolt 4), 2x USB 3.2 Gen 2, 1x USB 3.2 Gen 1, 1x RJ45, 1x HDMI, 1x Mic-in/Headphone-out Combo Jack, 57,5Wh 2.6kgwww.garajonline.com.tr
Rica ederim daha iyisini bulursam veya hatırlarsam atarımçok teşekkür ederim kankam karşışlatırayım ben ona göre alayım birini tekrardan teşekkürler