Neler Yeni

316 TL Steam Oyun Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Talha Ubeyd
Battlefield serisi bundle halinde 1,4,5 180 TL oynamadıysanız kesinlikle alın.Onun haricinde Forza Horizon 4,AC Origins,AC Valhalla,AC Odyssey.Residen Evil serisine de bakabilirsin.Far Cry serisine bakabilirsin.
Şahsen ben Game Pass alıp su Battlefield V indirip deneyeyim dedim ve beğenemedim.Hikaye tarafı zaten çok kısa her battlefield oyununda olduğu gibi ve bence çokta abartılacak bir güzelliği yok.Sadece o atmosfer güzel.Oyunun online için yapildiği belli.Online yine idare eder etmesinede oda muhtesem değil bence.Hikaye kısmındada norveçde geçen fena değildi ama 1-2 tane diğer hikayelerdende oynadım ve en sonunda görevlere dayanamayıp biraktım oynamayı.Ya sadece bana oyun böyle geldi yada benim gibi bir kesimde aynı şeyleri düsünüyordur.Bence 180tl verilecek bir oyun/oyun paketi değil.He tabi arkadas seviyorsa alabilir.Oynadigi oyunlardanda ve aradığı kriterlerdeki oyunlardanda anlaşılacağı üzere online pek sevmiyor demekki hikaye önemli.Battlefield serisindede hikaye arka planda ve kısa bir oynanış süresine sahip oldugu için ben tavsiye etmiyorum.

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
https://steamcommunity.com/id/jauvinqq/
Discord
Jauvin #4666
O sepette zaten.
Kanka dishonored ile ilgili bazı kill videoları var adamlar montaj çekiyor resmen nasıl adam öldüreceğin tamamen senin hayal gücüne kalmış gibi bir şey :D Aşırı da güzel hikayesi var bu arada knife of dunwall olması lazım o dlc onu da ekle belki o değildir ama araştır bir. Birinci oyunda oynadığın karakterin karşısında bir karakter var dlc o karakterin gözünden oyunu gösteriyor sana bir de o tarafı oynuyorsun gibi düşün ama çok uzun değil diye hatırlıyorum.

Ilar

80+ Bronze
Sepet iyi de daha TL var?

Yarış oyunu sevmiyorum.

Bu atmosferi sevmiyorum. Dizisini de izlemedim.

Oyunların fiyatına göre sunduğu oynanış süresi çok kısa ya.

@Eyisha
Oyuna bakmıştım da grafikleri yüzünden direkt sayfayı kapatmıştım.
Oyunu biraz tarif eder misiniz?
Portal yarış oyunu değil. Bir bak youtubeden istersen hikayesi cidden çok iyidir

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Talha Ubeyd
Bu konuda bitsin istiyorum. Oyun bilincim yok. Şu şu oyunları severim diyemem.
Oyunlarda aradığım özellikler :
  • Mantıksız olmasın
  • Hikayesi cidden güzel olsun. İçi boş olmasın.
  • Oyunu bitirdiğimde bir doygunluk hissedeyim. The Long Dark iki bölümünü bitirdim. Çok sevmiştim. Format atıldı gitti kayıt dosyaları.
Bende olan oyunlar:
  • Witcher serisi
  • We happy few
  • R6s
  • Far cry 3
  • Rdr 2 (epic)
  • Cyberpunk 2077 (epic)
  • Stardew valley
  • Metro serisi (epic)
Bu mevcut sepet :
Alıntıyı görüntüle
Hades ve Desperados 3 oyunlarını şiddetle tavsiye ederim.İki oyunda bana kendi türlerini sevdirip oyun kültürümü geliştirdi.Artık bu iki oyunu her steam oyun önerisinde önereceğim herhalde 🤣 Hadesin fiyatı zaten çok uygun.Desperados 3 biraz tuzlu ama indirimde 80 küsür liraya düşmüş.Onun dışında Spec-Ops:The Line,Hitman Absolution ve Max Payne 3 de alabilirsin onlarda güzel oyunlardır.Birkaç oyun daha deneyimlersem beğendiklerimi gelip buraya yazabilirim

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Portal yarış oyunu değil. Bir bak youtubeden istersen hikayesi cidden çok iyidir
Yukarıda yarış oyunu önerilmişti ona istinaden yazdım. Portal alacağım zaten.
Kanka dishonored ile ilgili bazı kill videoları var adamlar montaj çekiyor resmen nasıl adam öldüreceğin tamamen senin hayal gücüne kalmış gibi bir şey :D Aşırı da güzel hikayesi var bu arada knife of dunwall olması lazım o dlc onu da ekle belki o değildir ama araştır bir. Birinci oyunda oynadığın karakterin karşısında bir karakter var dlc o karakterin gözünden oyunu gösteriyor sana bir de o tarafı oynuyorsun gibi düşün ama çok uzun değil diye hatırlıyorum.
İzledim Orhun Kayaalp in videosunu aşırı sevdim. Bi de Death of Outsider var ona gerek var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hades ve Desperados 3 oyunlarını şiddetle tavsiye ederim.İki oyunda bana kendi türlerini sevdirip oyun kültürümü geliştirdi.Artık bu iki oyunu her steam oyun önerisinde önereceğim herhalde 🤣 Hadesin fiyatı zaten çok uygun.Desperados 3 biraz tuzlu ama indirimde 80 küsür liraya düşmüş.Onun dışında Spec-Ops:The Line,Hitman Absolution ve Max Payne 3 de alabilirsin onlarda güzel oyunlardır.Birkaç oyun daha deneyimlersem beğendiklerimi gelip buraya yazabilirim
Hades tarzı oyunları hiç kendime yakın hissetmedim. Çünkü sadece adam kesmece kaçauuvlu uçmalı bir oyun. Ben anlamlı oyunları seviyorum. Ama bakarım yine.

Son düzenleme:

ÖmerS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Ömer SARLUGİL

İzledim Orhun Kayaalp in videosunu aşırı sevdim. Bi de Death of Outsider var ona gerek var mı?

Hades tarzı oyunları hiç kendime yakın hissetmedim. Çünkü sadece adam kesmece kaçauuvlu uçmalı bir oyun. Ben anlamlı oyunları seviyorum. Ama bakarım yine.
usta hep seni görüyorum hala aradağın oyunu bulamadınmı :D

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
asdasdsad
Aksyon ne alaka kanka?
NFS 2015 Drift oyunu Forza Horizion serisi ise sim-arcade gibi bir şey.
NFS drift oyunu ne alaka bir kaç istisna ışında genel de hikayeye odaklanmata çalışıyor ama pek beceremiyor, Ah Underground, Most Wanted, Carbon

Para olunca bende aşırı yüklemeye sebep oldu :D
Her açtığım konu sonunda sepet güncelleniyor.
Age of Empires 3 16 TL?

Son düzenleme:

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
NFS drift oyunu ne alaka bir kaç istisna ışında genel de hikayeye odaklanmata çalışıyor ama pek beceremiyor, Ah Underground, Most Wanted, Carbon

Euro Truck 10 TL? sever misin abi
Age of Empires 3 16 TL?
ETS 2 var. AoE ilgimi çekmedi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Talha Ubeyd

Bende öyleydim açıkçası.Bu oyunlar bana kendi türlerini sevdirtti.Şimdide Yakuza 0 a bakıyorum şuana kadar iyi.Onada bakabilirsin hikayeside var.Fiyatıda düşmüş şuan indirimde sadece 15tl.Daha yeni başladım yarım saat bir Saat anca oynadım ama 15tl ye alıp bakılabilir en kötü beğenmezsen iade edebilirsin

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Bende öyleydim açıkçası.Bu oyunlar bana kendi türlerini sevdirtti.Şimdide Yakuza 0 a bakıyorum şuana kadar iyi.Onada bakabilirsin hikayeside var.Fiyatıda düşmüş şuan indirimde sadece 15tl.Daha yeni başladım yarım saat bir Saat anca oynadım ama 15tl ye alıp bakılabilir en kötü beğenmezsen iade edebilirsin
Japon ve dövüş temalı oyunları sevmiyorum.

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
https://steamcommunity.com/id/jauvinqq/
Discord
Jauvin #4666
@Alexa outsider hakkında bir fikrim yok henüz 2yi bitirme şansı bile bulamadım :(

Top Bottom