Talha Ubeyd
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 73
- İsim
- Talha Ubeyd
Şahsen ben Game Pass alıp su Battlefield V indirip deneyeyim dedim ve beğenemedim.Hikaye tarafı zaten çok kısa her battlefield oyununda olduğu gibi ve bence çokta abartılacak bir güzelliği yok.Sadece o atmosfer güzel.Oyunun online için yapildiği belli.Online yine idare eder etmesinede oda muhtesem değil bence.Hikaye kısmındada norveçde geçen fena değildi ama 1-2 tane diğer hikayelerdende oynadım ve en sonunda görevlere dayanamayıp biraktım oynamayı.Ya sadece bana oyun böyle geldi yada benim gibi bir kesimde aynı şeyleri düsünüyordur.Bence 180tl verilecek bir oyun/oyun paketi değil.He tabi arkadas seviyorsa alabilir.Oynadigi oyunlardanda ve aradığı kriterlerdeki oyunlardanda anlaşılacağı üzere online pek sevmiyor demekki hikaye önemli.Battlefield serisindede hikaye arka planda ve kısa bir oynanış süresine sahip oldugu için ben tavsiye etmiyorum.Battlefield serisi bundle halinde 1,4,5 180 TL oynamadıysanız kesinlikle alın.Onun haricinde Forza Horizon 4,AC Origins,AC Valhalla,AC Odyssey.Residen Evil serisine de bakabilirsin.Far Cry serisine bakabilirsin.