Monitör 2k mı ? 240hz mi ?Merhaba,
bütçem max 33 bin.
Monitör dahil RTX 3070'li sistem önerinizi bekliyorum. İşlemci olarak Ryzen 7 ya da İntel İ7 düşünüyorum
2k yeter diye düşünüyorumMonitör 2k mı ? 240hz mi ?
Önce monitör seç kalan parayla sistem bakalım bence.2k yeter diye düşünüyorum
Sisteme göre zorlarız monitörü bence dostumÖnce monitör seç kalan parayla sistem bakalım bence.
Önce monitör seç kalan parayla sistem bakalım bence.
2k değil işte bu.Sisteme göre zorlarız monitörü bence dostum
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
Asus 27" TUF Gaming VG279Q1A 1ms 165hz HDMI,DisplayPort FreeSync Gaming Monitör
Asus 27" TUF Gaming VG279Q1A 1ms 165hz HDMI,DisplayPort FreeSync Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
bu olabilir mesela
i7 ile biraz zor amd tarafında bulursun ama intel nvidia tarafında max 3070tineden 3070 ki o bütçeye daha iyisi bulunur.
@M.A.Y.
Konuyu takipteyim 3070 ekran kartlı sistemlere bakacağım veya sadece kartlaraMerhaba,
bütçem max 33 bin.
Monitör dahil RTX 3070'li sistem önerinizi bekliyorum. İşlemci olarak Ryzen 7 ya da İntel İ7 düşünüyorum
bu işimizi görür bende dostum be2k değil işte bu.
Dengesiz bir sistem olur.bu işimizi görür bende dostum be
Hocam 3070ti + r7 5800x3D 28-29l geliyor link atabilirim. Monitörde ister 2k ister 1080p alırsınızMerhaba,
bütçem max 33 bin.
Monitörün fiyatından bahsetmiyor görüntü kalitesinden bahsediyor. 2k monitör istiyorsun 1080 atıyorsun o sebepten dedimbu işimizi görür bende dostum be