nurullahblc66
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
Tünaydınlar, böyle bir şey karşıma çıktı, sitenin güvenilirliği hakkında çok bilgim yok. Bilen varsa değerlendirilebilir
siteyi bilmiyorum ama yanlış fiyat girdisi olabilir. iptal edilmesse bedava fiyat. en kötü CL değeri yüksek Neo RGB ramler şuanda 12-13k dan aşşağı bulunmuyor.Tünaydınlar, böyle bir şey karşıma çıktı, sitenin güvenilirliği hakkında çok bilgim yok. Bilen varsa değerlendirilebilir
siteyi bilmem de fiyat yanlış kokusu verdi değilse alacaklara hayırlı olsunTünaydınlar, böyle bir şey karşıma çıktı, sitenin güvenilirliği hakkında çok bilgim yok. Bilen varsa değerlendirilebilir
whatsapptan sordum cevap gelince atarımsiteyi bilmem de fiyat yanlış kokusu verdi değilse alacaklara hayırlı olsun
ay başı olaydı da ben de alaydım, stoğu kontrol ediyorum dedi daha cevap vermediler bu aradasagol hocam tek cekim aldım .
Tek modül fiyatına çift modül. Mükemmel fiyat. Cevap gelirse bakayım duruma göre değerlendirmek gerek.ay başı olaydı da ben de alaydım, stoğu kontrol ediyorum dedi daha cevap vermediler bu arada![]()
adamlar komple ram bölümünü kaldırmışlarWhatsapptan yazınca kaldırdılar
bir tane daha var sitede. denenebilir diyelim.
iptal / teslim durumunda bilgi verebilirsen sevinirim.sagol hocam tek cekim aldım .
https://etbis.ticaret.gov.tr/tr/Home/SearchSiteResult?siteId=aff936d1-30b6-47c5-acb1-b73a0b4ea6c3 etbis kaydı da varmış. iptal olacak mı acaba bakalım alan arkadaş/lar için.keşke sormasaydım whatsapptan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
iptal / teslim durumunda bilgi verebilirsen sevinirim.