Arkadaşlar 2022 1 aralık itibariyle ara sıra çaldırıp kapatan dalga geçmiyorum 32 Haneli bir telefon numarası aramaya başladı ve hepsinin başı farklı sizin bunu önlemek için bir tavsiyeniz yada tahmininiz varmıdır yardim ederseniz sevinirim.
Ayarlardan engelleyebilirsinArkadaşlar 2022 1 aralık itibariyle ara sıra çaldırıp kapatan dalga geçmiyorum 32 Haneli bir telefon numarası aramaya başladı ve hepsinin başı farklı sizin bunu önlemek için bir tavsiyeniz yada tahmininiz varmıdır yardim ederseniz sevinirim.
Arkadaşlar 2022 1 aralık itibariyle ara sıra çaldırıp kapatan dalga geçmiyorum 32 Haneli bir telefon numarası aramaya başladı ve hepsinin başı farklı sizin bunu önlemek için bir tavsiyeniz yada tahmininiz varmıdır yardim ederseniz seviniri
Aynı şey benimde başıma geldi numarayı sorgulafigimda hiç bir şey çıkmıyor ve telefona arandıktan 1 gün sonra dustü ve nasıl olduğunu çözemedik meil adresini yazarsan iletişim kuralımArkadaşlar 2022 1 aralık itibariyle ara sıra çaldırıp kapatan dalga geçmiyorum 32 Haneli bir telefon numarası aramaya başladı ve hepsinin başı farklı sizin bunu önlemek için bir tavsiyeniz yada tahmininiz varmıdır yardim ederseniz sevinirim.
Aynı şey benimde başıma geldi 1 gün önce numarayı sorgulattıgimda hicbirseye ulaşamadım ve telefona bir gün sonra dustü bu aramalar meil adresini yazarsan iletişim kuralım bu aramalar 12-13 kere farklı numaralardan tekrarlandiArkadaşlar 2022 1 aralık itibariyle ara sıra çaldırıp kapatan dalga geçmiyorum 32 Haneli bir telefon numarası aramaya başladı ve hepsinin başı farklı sizin bunu önlemek için bir tavsiyeniz yada tahmininiz varmıdır yardim ederseniz sevinirim.
Mesajı baya geç gördüm sorun şu anlık yok teiekkürlerAynı şey benimde başıma geldi numarayı sorgulafigimda hiç bir şey çıkmıyor ve telefona arandıktan 1 gün sonra dustü ve nasıl olduğunu çözemedik meil adresini yazarsan iletişim kuralım
Aynı şey benimde başıma geldi 1 gün önce numarayı sorgulattıgimda hicbirseye ulaşamadım ve telefona bir gün sonra dustü bu aramalar meil adresini yazarsan iletişim kuralım bu aramalar 12-13 kere farklı numaralardan tekrarlandi