32 inç mi 27 inç mi oyun için iyi olur

32 günlük kullanimda denemedim ama 27 cok iyi bence, ideal. 32 buyuk gelebilir
24 inç masada yer olsa 27 inç alıcaktımda kitaplık yüzünden sığmıyor.
Yav arkadaşlar çok kararsız kaldım şimdi ne yapayım donanım arşivin sistemi geldiğinde oynayamayacak gibi gözüküyorum bı akıl verin 27 küçük mu görmediğim için bilmiyorum misal olarak verseniz örneğini belki canlandıra bilirim kafamda

21 inç. Fhd. Standart pc masasına tam oluyor. Koltuğa Oturunca ekranla aradaki mesafe ideal oluyor. Kafayı sağa sola çevirmek zorunda kalmıyorum tüm ekran görüş alanının içinde kalıyor.

27 2k

Yav arkadaşlar çok kararsız kaldım şimdi ne yapayım donanım arşivin sistemi geldiğinde oynayamayacak gibi gözüküyorum bı akıl verin 27 küçük mu görmediğim için bilmiyorum misal olarak verseniz örneğini belki canlandıra bilirim kafamda
27 inç küçük mü 😃
Bir çok kişiye 24 inç normal geldiğine göre 27 inç size çok rahat yeter diye düşünüyorum.

32 inç kaç cm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dev ekran iyi mi peki göz yoruyor mu adam vurmak için kafa filan çeviriyor musun
hocam alışınca birazda geriden bakıyorum normale göre qhd 32 inç hikayeli oyunlar için çok iyi olur en kötü valoda fln ekranı 3/4 yapıp sağa yada solada bir video açıp maça girerken onu izlersiniz

27 inç köşeden köşeye 68 cm olan dikdörtgen demek. Çerçeveyi de sayarsan 70-72 cm olur . Karton varsa bu ölçüye denk getir masaya koy.

onu sen belirleyeceksin aslında 27 inç ideal ama 32 haddinden fazla göz yorar. ben 27ninde göz yoracağını düşünüyorum ancak 32 den daha iyidir

15.6 inch den 27 ye geçtim aşırı büyük geldi ilk başta. Şimdide alıştım keşke 32 alsaydım diyorum ama fps oyunları için cidden büyük olabilir 32 inch.

27 inç küçük mü 😃
Bir çok kiş
32 günlük kullanimda denemedim ama 27 cok iyi bence, ideal. 32 buyuk gelebilir

iye 24 inç normal geldiğine göre 27 inç size çok rahat yeter diye düşünüyorum.

Bencede ama ne oynadığına bağlı

Çok heyecanlıyım War thunder oynamak ve rdr oynamak için kıydım 16.999 TL ye kuzene de frekans TV nin sistemini aldık yeni çıkanı onlada rdr online oynayacaz piyasa yapacağız yani 😀😀 bunca zamandır 30 FPS geziniyordum şimdi biraz da biz gülelim değil mi arkadaşlar

Çok heyecanlıyım War thunder oynamak ve rdr oynamak için kıydım 16.999 TL ye kuzene de frekans TV nin sistemini aldık yeni çıkanı onlada rdr online oynayacaz piyasa yapacağız yani 😀😀 bunca zamandır 30 FPS geziniyordum şimdi biraz da biz gülelim değil mi arkadaşlar
Hayırlı olsun.Monitör önerisi için bütçenizi belirterek yeni konu açabilirsiniz.

27 inç köşeden köşeye 68 cm olan dikdörtgen demek. Çerçeveyi de sayarsan 70-72 cm olur . Karton varsa bu ölçüye denk getir masaya koy.
Tamam hocam deneyeceğim güzel örnek miş aklıma gelmemişti alacağım monitörün ölçülerine göre kesip hesapliyim tamamdir

doğrudur bende de aynı valla 18.500e 3060tili sistem aldım inş üzülmeyiz :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,483
Üyeler
183,842
Son üye
nemesis060
Geri