Hocam çift monitör kullanacam zaten fakat şuan 2.monitörü çoktan aldım 24'' 180 hertz İPS panel. Fakat bu monitör rekabetçi oyunlar için yeterli gelmiyor. Bunu sadece video-yayın izlemek için kullanıp oled monitörü de hem hikayeli oyun hem rekabetçi oyun için düşünmüştüm.Onun yerine çift monitör kullanın, birini rekabetçi oyunlar oynayacak şekilde seçersiniz, diğerini hem hikayeli oyunlar hem de bir şeyler izlemeye yönelik. Çift monitör kullanımı alışınca vazgeçilmez oluyor.
hocam oynanır fakat tepki verme süren uzar 27'den fazlası yoruyor beni şahsen ama kendi tercihiniz tabii32 inç 4k oled monitör sipariş geçecem fakat ben hem hikayeli oyun hem de rekabetçi oyun oynuyorum. Bu monitörde cs2 falan oynanmaz mı sizce?
Hocam marangozda 2 metre genişlik ve 90 cm derinlikli masa yaptıracam. Yani monitör baya uzağımda kalacak. O yüzden 24 inçten bir farkı kalmıyor zaten yanlış mı düşünüyorum ? Yani bu 32 inçe uzaktan bakarsam aynı şekilde tepki veremem mi ?hocam oynanır fakat tepki verme süren uzar 27'den fazlası yoruyor beni şahsen ama kendi tercihiniz tabii
hocam bana kalırsa tuhaf bir düşünce fakat denemeden bilemem, bana uygun gelmeyen sana gelebilir dediğim gibi mağazaya gidip denemek istediğini söylersen bence reddetmezler diye düşünüyorum ki kullandığım monitörü öyle almıştımHocam marangozda 2 metre genişlik ve 90 cm derinlikli masa yaptıracam. Yani monitör baya uzağımda kalacak. O yüzden 24 inçten bir farkı kalmıyor zaten yanlış mı düşünüyorum ? Yani bu 32 inçe uzaktan bakarsam aynı şekilde tepki veremem mi ?