Sadece twitch'de yayın izlemek için bir monitör lazım. Oyun falan oynamayacağım. Nasıl bir şey önerirsiniz ?
Hocam 22 çok ufak değil mi ? Ben aslında 24 inç ile 27 inç arasında kalmıştım. Asıl monitör 32 inç olunca yanında ufak kalmasını istemiyorum şahsen.![]()
Samsung Essential LS22C310EAUXUF 22" 5 ms Full HD FreeSync IPS Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Essential LS22C310EAUXUF 22" 5 ms Full HD FreeSync IPS Monitör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Essential LS22C310EAUXUF 22" 5 ms Full HD FreeSync IPS Monitör özelliklerini incele, 2.690,10 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
yani 32nin yanında biraz ufak durur ama şöyle pivotu var yani yayın izlerken monitörü yan çevirirsin onun dışında diğer monitörün yanında durduğu zaman dik konuma getirir o şekilde kullanırsın hem sırıtmaz hemde işini görürBu monitörü çokça duyuyorum aslında alabilirim fakat 24 inç olduğu için 32 inç monitörün yanında sırıtmasın hocam ?
Hocam 2.monitörü dik kullanmayı ben de düşünüyordum fakat sanırım video veya yayını tam ekran moduna alınca ekranı kaplamıyor. O yüzden dikey olarak kullanamıcam monitörü.yani 32nin yanında biraz ufak durur ama şöyle pivotu var yani yayın izlerken monitörü yan çevirirsin onun dışında diğer monitörün yanında durduğu zaman dik konuma getirir o şekilde kullanırsın hem sırıtmaz hemde işini görür
ya demeye çalıştığım şey şu aslında yayını izlerken yan konuma getirirsiniz sonuç olarak sürekli tek işiniz yayın izlemek olmaz yayın dışında spotify whatsapp discord gibi uygulamar içinde kullanırsınız ikinci ekranı ve bu amaçla kullanırken dik konuma getirirsiniz ayarlaması zor falanda değil yağ gibi ayarlanıyor zatenHocam 2.monitörü dik kullanmayı ben de düşünüyordum fakat sanırım video veya yayını tam ekran moduna alınca ekranı kaplamıyor. O yüzden dikey olarak kullanamıcam monitörü.