Çok rekabetçi oynamıyorsan çok sorun olmaz. Ben 40" ile oynuyorum keyif alıyorum.Arkadaşlar kullanan var mı? Çok istiyorum ama bir yandan da korkuyorum alışılmayacak bir boyut mu?
Hocam 27 inç bile tartışılır bi boyuttayken fps için 32 çok çok büyük fps oyunları için gözünüzü çok yorar.Eğer çok da küçük olmasın diyorsanız 27 inç düşünebilirsiniz.
23.6 inçten 25e geçtim fps oyunlarında cok bir şey değişmedi 27 olsa da çok sırıtmaz ama 32 baya büyük olur
Uzun süre 32 inç valorant oynadım önermiyorum .
Masanız darsa 27 inç bile yakın mesafeden iyi bir deneyim sunmuyor. 32 inç havaalanı gibi olur.
Aslında 27 inç istiyordum fakat güçlý bir sistem kurmaya karar verdimÇok rekabetçi oynamıyorsan çok sorun olmaz. Ben 40" ile oynuyorum keyif alıyorum.
Hocam kendim 2k 27 inç kullanıyorum gayet tatmin edici 27 4k olsa daha da tatmin edici olur çünkü ekran ne kadar küçükse piksel o kadar ekrana yayılacak mantıken.Küçük de değil küçük diyenler televizyonla falan oyun oynuyor galiba.Laptopumun boyutuna göre kendin tahmin edersin 27 inç ekranı hocam.Aslında 27 inç istiyordum fakat güçlý bir sistem kurmaya karar verdim
Bu yüzden bana 2k alma o ekran kartının hakkı 4k dediler
4 k için ise 27 olmaz küçük kalır en az 32 alın dediler
Neden 27 küçük dediler bilmiyorum kalute olarak farkı mı oluyor birsz bilgisizim bu konularda
Hangi ekran kartını alacaksın? Bana kalırsa 4k çözünürlüğün hakkını verecek ekran kartı yok. 2k 27 inç idealdir.Bu yüzden bana 2k alma o ekran kartının hakkı 4k dediler
4k 28 inç gayet güzel olurAslında 27 inç istiyordum fakat güçlý bir sistem kurmaya karar verdim
Bu yüzden bana 2k alma o ekran kartının hakkı 4k dediler
4 k için ise 27 olmaz küçük kalır en az 32 alın dediler
Neden 27 küçük dediler bilmiyorum kalute olarak farkı mı oluyor birsz bilgisizim bu konularda
27 bile fps için çok iyi değil, 32 berbat olur ama hikayeli oyunlar için de iyi olurArkadaşlar kullanan var mı? Çok istiyorum ama bir yandan da korkuyorum alışılmayacak bir boyut mu?