Barış Yalçın
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 20
Dolar daha çok artacak euro artacağı kadar arttı.Arkadaslar sizce 10 gün icerisinde Euro mu daha cok artar dolar mı?
Dolar daha çok artacak euro artacağı kadar arttı.Arkadaslar sizce 10 gün icerisinde Euro mu daha cok artar dolar mı?
Hocam 10 gün icerisinde nolacak o önemli benim icinDolar daha çok artacak euro artacağı kadar arttı.
Dolar 7 yi geçer 7.10 gibi olur euro 8.30 olur gibi.Hocam 10 gün icerisinde nolacak o önemli benim icin
Doların sağı solu belli olmaz. En iyi yatırım altın bu kadar. noktaArkadaslar 3213 Liram var. Dolara çeviriyimmi? 10 günde falan artar mı düşer mi sizce?
Ailemle konusup kararı veririz. Pc ler zamlanmasa bile 100 lira 100 liradırDolar 7 yi geçer 7.10 gibi olur euro 8.30 olur gibi.
Altın uzun vadeli yüksek kar oranına sahip ancak benim kıp kısa sürem varDoların sağı solu belli olmaz. En iyi yatırım altın bu kadar. nokta
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca altın giderek artmaya devam ediyor. Ve altın hiçbir zaman değer kaybetmez. Düşer çıkar ama çakılmaz
Artacak. Altın ya da dolar al, merkez bankası ikisini de dengede tutamaz 40 milyar açık veriyor ayda. Senin kararın ama bu hafta 7.50 gibi bir yerlere gelir gibi. Altın da alabilirsin mesela o her zaman karlı. Düşse bile çıkar.Arkadaslar 3213 Liram var. Dolara çeviriyimmi? 10 günde falan artar mı düşer mi sizce?
Kısa süren varsa neden dolara çevirmek istiyorsun?Ailemle konusup kararı veririz. PC ler zamlanmasa bile 100 lira 100 liradır
Altın uzun vadeli yüksek kar oranına sahip ancak benim kıp kısa sürem var
Simdi dolar 7.00+ hele 7.50 deniyor ve bu haftada olabilir ben cevirmeyip dolar artarsa pc ler de zamlanır ben ortada kalırım ama parayı dolara çevirip pc zamlansa bile zarar etmemKısa süren varsa neden dolara çevirmek istiyorsun?
Kısa sürede dolar al sat yaparsan kar edemezsin.Başımıza dövizci çıktılar. alış satış durumu varAilemle konusup kararı veririz. PC ler zamlanmasa bile 100 lira 100 liradır
Altın uzun vadeli yüksek kar oranına sahip ancak benim kıp kısa sürem var
Zamlanmaz.Hemen olmuyor.Simdi dolar 7.00+ hele 7.50 deniyor ve bu haftada olabilir ben cevirmeyip dolar artarsa PC ler de zamlanır ben ortada kalırım ama parayı dolara çevirip PC zamlansa bile zarar etmem
Aorusdan HAYIR YOKAorus çağırıyım sana herşeyi yollasın moruq