0 ise max 2200g vs. Çıkar
Uzay montaj kullanabilirsiniz ya da sistem toplu olsun istiyorsanız 50 lira civarına bir kasa alabilirsiniz.
2.elden tertemiz 4300g dizersin.
O kadar kötü bir sistem ki anlatamam. @revanier bundan çok daha iyisini topladı.İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
GIGABYTE A320M H 3200MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX Anakart | ITOPYA
GIGABYTE A320M H 3200MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX Anakart En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GA-A320M-H ITOPYA'da.www.itopya.com
BALLISTIX 2x8 16gb 3200mhz Ddr4 Bl2k8g32c16u4b Fiyatı, Yorumları - Trendyol
BALLISTIX 2x8 16gb 3200mhz Ddr4 Bl2k8g32c16u4b yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Patriot Burst PBU240GS25SSDR 2.5” 240 GB SATA 3 SSD Fiyatları ve Özellikleri
Patriot Burst PBU240GS25SSDR 2.5” 240 GB SATA 3 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Snowman M105 Rainbow Ledli Universal Cpu Fan Amd /Intel Fiyatları ve Özellikleri
Snowman M105 Rainbow Ledli Universal Cpu Fan Amd /Intel en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.urun.n11.com
Cooler Master Kasa + Cooler Master 460 Watt PSU - Kasa ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da - 936228253
Cooler Master Kasa + Cooler Master 460 Watt PSU - Kasa ve tüm masaüstü bilgisayar donanımları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Hocam neresi kötü açıklarmısınız.Eleştirebilirsiniz fakat neden olduğunu bilmek isterim.O kadar kötü bir sistem ki anlatamam. @revanier bundan çok daha iyisini topladı.
Hocam APU sistem, o RAM'ler bir tık pahalı. Onlardan kısılıp anakarta verilir. Ayrıca VX Plus olması lazımdı, Aerocool PSU olarak o alınabilir 500W olanı. 50TL'ye dandik bir kasa falan. Ayrıca arkadaşımız güzel bir sistem topladı, onun gibi bir şeyde toplanabilir.Hocam neresi kötü açıklarmısınız.Eleştirebilirsiniz fakat neden olduğunu bilmek isterim.
tabii ki hocam dedikleriniz doğru fakat ikinci elde herşeye güven olmuyor.Ucuz olsun derken iki katı fiyat verirsiniz.Kendim tüm sistemi ikinci el aldığım için söylüyorum böyle şeyler başıma geldi çünkü.Zaten benim topladığımda 300 tl daha fazladan kalıyor onunla da anakartı yükseltilebilir hatta düzeltiyim hocam sizin için.Hocam APU sistem, o RAM'ler bir tık pahalı. Onlardan kısılıp anakarta verilir. Ayrıca VX Plus olması lazımdı, Aerocool PSU olarak o alınabilir 500W olanı. 50TL'ye dandik bir kasa falan. Ayrıca arkadaşımız güzel bir sistem topladı, onun gibi bir şeyde toplanabilir.
Haklısınız hocam. Param Güvende ile çok güvenli bir alışveriş yapılabilir aslında.tabii ki hocam dedikleriniz doğru fakat ikinci elde herşeye gücen olmuyor.Ucuz olsun derken iki katı fiyat verirsiniz.Kendim tüm sistemi ikinci el aldığım için söylüyorum böyle şeyler başıma geldi çünkü.Zaten benim topladığımda 300 TL daha fazladan kalıyor onunla da anakartı yükseltilebilir hatta düzeltiyim hocam sizin için.