FPS olarak çok bi oynama olmaz. Burdan tahmin yapabilriiz. 60 sa 70 75 falan verir max.8GB Ram Değil 16 GB Ram Takacağım Buna Baktım Yine de Sorayım Dedim.
Oyun motoru değişmedi, grafikler değişmedi? Hiçbir yenilik olmadığından 65 liradan satışa sunuldu. Neye dayanarak çok az* FPS düşer diyebiliyorsun??oynanır 2021 de çok az fps düşer 2020 2019 akar
updatelerden çok az dedim zaten 1,2 veya 3 aklın buna ermiyormu ???Oyun motoru değişmedi, grafikler değişmedi? Hiçbir yenilik olmadığından 65 liradan satışa sunuldu. Neye dayanarak çok az* FPS düşer diyebiliyorsun??
1 2 3 fps anlık olarak değişebilecek değerler olduğundan dolayı söylemene bile gerek yok zira chrome arkada açık olsa bile zaten o kadar oynar veya soğutmanın kalitesinden aklın buna ermiyormu ???updatelerden çok az dedim zaten 1,2 veya 3 aklın buna ermiyormu ???
updatelerden sistem kullanım oranı değişir bu yüzden fps donanım kullanılması artar artık çeneni kapatıp bilgisiz olduğunu anlayıp susmana beynin eriyormu ?1 2 3 fps anlık olarak değişebilecek değerler olduğundan dolayı söylemene bile gerek yok zira chrome arkada açık olsa bile zaten o kadar oynar veya soğutmanın kalitesinden aklın buna ermiyormu ???
ha bu arada transfer güncellemeleri fps düşürmezaklın buna erer mi bilmem
anlaşılan o ki senin beynin ermiyor. oyun donanımsal olarak gerekliliği değişmedi. burak yılmaz bjk'den lille'e gidince niye fps düşsün. saçmalama beynin ermiyormu? oyun yazılımsal olarak pes 20 ile aynı. gelen güncellemelerde 1 kere bile oynayış ve grafik değişmiyor 1e1 pes 2020 ile aynı laftan anlamıyorsunupdatelerden sistem kullanım oranı değişir bu yüzden fps donanım kullanılması artar artık çeneni kapatıp bilgisiz olduğunu anlayıp susmana beynin eriyormu ?
Kapa çeneni artık diyorum oyunu ayni oyun fps i demek sadece grafik değil beyin ermiyormuş demektir donanım kullanımı da değişik gösterir bilgisizsin sus bari low iqanlaşılan o ki senin beynin ermiyor. oyun donanımsal olarak gerekliliği değişmedi. burak yılmaz bjk'den lille'e gidince niye fps düşsün. saçmalama beynin ermiyormu? oyun yazılımsal olarak pes 20 ile aynı. gelen güncellemelerde 1 kere bile oynayış ve grafik değişmiyor 1e1 pes 2020 ile aynı laftan anlamıyorsun
Adamlar adı üstünde de Season Update getirdianlaşılan o ki senin beynin ermiyor. oyun donanımsal olarak gerekliliği değişmedi. burak yılmaz bjk'den lille'e gidince niye fps düşsün. saçmalama beynin ermiyormu? oyun yazılımsal olarak pes 20 ile aynı. gelen güncellemelerde 1 kere bile oynayış ve grafik değişmiyor 1e1 pes 2020 ile aynı laftan anlamıyorsun