Teşekkür ederimKullanımına göre değişir. RSA daşaklı firma bilinçsiz iş yapmazlar diye düşünüyorum fakat bilimsel olarak silindir başına düşen bg ve tork artacağı için motor ömrü azalır.
Rica ederim, konudan bağımsız makyajlı kasa mı makyajsız kasa mıTeşekkür ederim
Gerekirse 10 sene daha beklerim makyajlı içinRica ederim, konudan bağımsız makyajlı kasa mı makyajsız kasa mı![]()
Yazılım atmami diyorsun yani hocamg20 turbosu o kadar sıkıştırlabilecek bir turbo değil bilgin olsun elinde kalabilir vadesi çok açık
Yazılım atasım kaçtı yemin ederim cevabın için teşekkür ederimBakım aralıkların değişecek, aracın daha erken tarih ve km'lerde periyodik bakıma girmesi gerekecek. Daha sık buji değişikliği yapman gerekecek. Aracının şimdiye kadar olan bakım geçmişi iyiyse yaptırılabilir. RSA zaten bu konularda yardımcı oluyor.
**Araca yazılım yaptırmak kendi tercihin olduğundan dolayı ilerde sorunlar yaşaman durumunda kimse arkanda durmayacaktır bütün sorumluluk sana aittir, bilgin olsun.
en doğru yorumBakım aralıkların değişecek, aracın daha erken tarih ve km'lerde periyodik bakıma girmesi gerekecek. Daha sık buji değişikliği yapman gerekecek. Aracının şimdiye kadar olan bakım geçmişi iyiyse yaptırılabilir. RSA zaten bu konularda yardımcı oluyor.
**Araca yazılım yaptırmak kendi tercihin olduğundan dolayı ilerde sorunlar yaşaman durumunda kimse arkanda durmayacaktır bütün sorumluluk sana aittir, bilgin olsun.
Ya hocam arkadas gereğinden fazla haklı ama 280 beygirlerin hızlanisini felan görünce 170 düşük kalıyor ilerde illaha bir sorun çıkar sen yerimde olsan ne yapardınen doğru yorum
Hocam son cümleyi sizi yazılımdan soğutmak yada korkutmak için yazmadım. Yazılımı yaptırırsınız, şimdi olmaz ama 3-5 sene sonra sıkıntı yaşarsanız kimsenin ahını almamak için uyarı niteliğinde ekledim o yorumu.Ya hocam arkadas gereğinden fazla haklı ama 280 beygirlerin hızlanisini felan görünce 170 düşük kalıyor ilerde illaha bir sorun çıkar sen yerimde olsan ne yapardın
Teşekkür ederim hocam bir videoyu izleyim benHocam son cümleyi sizi yazılımdan soğutmak yada korkutmak için yazmadım. Yazılımı yaptırırsınız, şimdi olmaz ama 3-5 sene sonra sıkıntı yaşarsanız kimsenin ahını almamak için uyarı niteliğinde ekledim o yorumu.
Youtube üzerinde smokemotion 'un (aynı zamanda RSA Ankara temsilcisi), RSA'nın sahibi Raşit bey ile çektiği 30 dakikalık yeni tarihli bilgilendirici bir video var. Videonun linkini buraya eklemem yasak olabilir ondan dolayı eklemiyorum. O videoda aklınıza takılan bazı soruların yanıtını bulabileceğinizi düşünüyorum.
Kanka videoyu izledim ben yazılımdan vazgeçtim ilerde yazılımla alakalı bir sorun çıkarsa başımıza kalacak hiç gerek yok 170 beygir ile keyfimize bakmaya devam cevapların için teşekkür ederimHocam son cümleyi sizi yazılımdan soğutmak yada korkutmak için yazmadım. Yazılımı yaptırırsınız, şimdi olmaz ama 3-5 sene sonra sıkıntı yaşarsanız kimsenin ahını almamak için uyarı niteliğinde ekledim o yorumu.
Youtube üzerinde smokemotion 'un (aynı zamanda RSA Ankara temsilcisi), RSA'nın sahibi Raşit bey ile çektiği 30 dakikalık yeni tarihli bilgilendirici bir video var. Videonun linkini buraya eklemem yasak olabilir ondan dolayı eklemiyorum. O videoda aklınıza takılan bazı soruların yanıtını bulabileceğinizi düşünüyorum.
Rica ederim hocam.Kanka videoyu izledim ben yazılımdan vazgeçtim ilerde yazılımla alakalı bir sorun çıkarsa başımıza kalacak hiç gerek yok 170 beygir ile keyfimize bakmaya devam cevapların için teşekkür ederim