Neler Yeni

32k 35k arasi 1 tb ssdli bilgisayar ariyorum?

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
918
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Özelleştirmelerde ki B650M S2H anakart o yükaeltme fiyatını hak etmiyor bence. O.C ile işin felan yoksa bomboş A serisi gibi bir anakart gereksiz. Soğutmayı da bence ordan almayın, gene de tercih sizin anakartı da yükseltebilirsiniz siz öyle isterseniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Talha Keyhidar
Anakarti ne yapmak lazim? Ben oc felan yapmayacagim oyun oynamak icin kullanicam basit şeyler icin eğer azcik yükseltme ile anakart okeyse birde sogutma alirim bu sistem icin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani belki işlemci sogutucuyu 2.5k olani adamlar taksın hiç uğraşmak istemiyorum ama pahaliya geliyo sanırsam anakarti yukselttigimiz zaman 36k ya kadar yükseliyor
Benim bildiğim kadarıyla o 2 anakart arasındaki tek önemli fark OC olayı.(Başka fark olduğunu bilen varsa yazabilir.) Onun dışında pek bir farkları yok. Sistemde hazır olanı da alaiblirsin. Ama işlemci soğutucu almazsan, işlemci fena ısınır onu söyleyeyim. Özellikle 7500F ısınıyor. Stock soğutucuyla kullanan arkadaşlar söylüyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Başar Gedik
OC düşünmüyorsan ve bütçeni fazla zorluyorsa, değiştirmene gerek yok o zam
Özelleştirmelerde ki B650M S2H anakart o yükaeltme fiyatını hak etmiyor bence. O.C ile işin felan yoksa bomboş A serisi gibi bir anakart gereksiz. Soğutmayı da bence ordan almayın, gene de tercih sizin anakartı da yükseltebilirsiniz siz öyle isterseniz.
Tamamdır hocam en iyi ihtimal o sistemi alip ayriywtten soğutucu alicam

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
918
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Dediğim soğutucuyu alırsan montaj videosunu attım unutma. Önden izleye de bilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,644
Üyeler
166,246
Son üye
TRKBesir
Top Bottom