Öncelikle oynadığın oyunlara örnek verir misin?hocam peki metonun önerdiği kasa nasıl?
hocam kuzene alıyorum ondan sordum verdiği oyunlarÖncelikle oynadığın oyunlara örnek verir misin?
Neye ihtiyacın olduğunu belirlersek daha iyi olur
Hocam peki meto'nun attığı sistem nasıl 2. olan, ryzen 5 7600 koymamı istediberbat.
Daha kötüsü olamazdı tebriklerAlıntıyı görüntüle
3 ay taksitle peşin fiyatına 30k oluyor
PHOENIX-4060 V3 / AMD Ryzen 5 8400F / ASUS GeForce RTX 4060 8GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
PHOENIX-4060 V3 / AMD Ryzen 5 8400F / ASUS GeForce RTX 4060 8GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
bu sistemi özelleştirdim, daha iyisi varsa önerin lütfen
b580 iyi bir kart ama optimize sorunu var diye biliyorum düzeltildiyse alınabiliir tabii ki daha uyguna gelir ve güncel bir kartanakart o kadar fark ediyor mu ki?
pek bilgim yok kasa toplamada, kuzene alıcam. 30k ya 3 ay axess faiz bindirmeden veriyor diye şuan almayı düşünüyorlar, 30k ya daha iyisi dizilir mi şuan?
hocam nasıl oldu bilmiyorum ama bir forumcu bana 33k lık kasayı ikna ettirdi ngdfkljgnjkdfjngkb580 iyi bir kart ama optimize sorunu var diye biliyorum düzeltildiyse alınabiliir tabii ki daha uyguna gelir ve güncel bir kart
vardır bi bildiği boș verhocam nasıl oldu bilmiyorum ama bir forumcu bana 33k lık kasayı ikna ettirdi ngdfkljgnjkdfjngk
yorumunuz için yinede sağolun
hocam valla bende öyle düşünerek recep ivediğe güveniyorum, ve bir daha bilgisayarcılara güvenmiyorum. adamla yaptığım sistemden dolayı zorbalandım dfglkjdnfljkgdfvardır bi bildiği boș ver