Öneri 32k gaming laptop öneri

Bütçe altında bide 4060 mı alsam diye düşünüp duruyorum ben laptopta sadece fps türü oyunlar oynarım oda nadir yani biryere gittiğimde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

HX CPU'lu LOQ modellerini kullanan ve anakartı yanan kişi sayısı az değil. Yani alınmaz değil elbet ancak alınabilir de denemez. Alınmışsa ve kullanmak gerekiyorsa CPU'ya limit koyulması daha iyi olur. Sıfırdan alınacaksa da böyle bir sorunun olduğu bilinirse daha bilinçli olunur.
https://app.hb.biz/Lh9T7sVqSOCj hocam max bu nasıl?

https://www.idefix.com/lenovo-loq-1...p-p-4519395?vendorId=7525&ref=akakce&v=1.46.3 dorudan h ibareli olanı nasıl intelde anakart yanma sorunu var dediğiniz için pek yanaşmıyom çünkü ileride garanti bittiğinde ve sistem yavaş yavaş yorulmaya başladığında anakartta yanma gibi bir sorun olmasın
Bu modelin hem CPU'su iddialı değil hem de ekranı iyi olan LOQ'lardan değil, ekranı iyi değil yani. Tercih edilebilecek tarafı bu fiyat için bulunmuyor.
İ5 hx için anakartı yakma sorunu var diyorlar ve içinden çıkan 170w adaptör yetmiyor diyorlar serviste lenovoda Sorunluymuş 230w adaptörü istemek gerekiyormuş h serisinde bilmiyorum ona bakmadım ama intel işlemcilerde anakartı yakma sorunu var diyorlar uzun vadede maaf etmesin beni geriye bir asus kalıyor asus'un servisi iyi ryzen işlemci olduğundan bataryada iyi gidiyor 10tdp düşük olduğundan soğumada iyi ama tabi bunların yanı sıra lenovo kasa kalitesi soğutma kalitesi olarak daha iyi ama dediğim gibi
Sorun olacak kadar battery drain olmuyor ve bazı kullanıcılarda hiç olmuyor. Laptopu limitlerde, tepelerde kullanmayınca sorun olmuyor, olsa bile %2-3 şeklinde azalma olduğu beyan ediliyor. ASUS'un servisi de pek iyi denemez aslında ancak uğraşılırsa sonuç alınır, muhtemelen servislik bir iş de olmayacaktır.
tuf yerine tercihim bu olurdu. Ayrıca o tuf modelinde ısınma sorunları var deniyor
Isınma sorunu da CPU'ya limit koyunca çözülebiliyor. Limit koyunca hem daha stabil oluyor hem de performans kaybı yaşatmadan ısı tarafında kazanım elde edilebiliyor.

Son düzenleme:
Bu modelin hem CPU'su iddialı değil hem de ekranı iyi olan LOQ'lardan değil, ekranı iyi değil yani. Tercih edilebilecek tarafı bu fiyat için bulunmuyor.

Sorun olacak kadar battery drain olmuyor ve bazı kullanıcılarda hiç olmuyor. Laptopu limitlerde, tepelerde kullanmayınca sorun olmuyor, olsa bile %2-3 şeklinde azalma olduğu beyan ediliyor. ASUS'un servisi de pek iyi denemez aslında ancak uğraşılırsa sonuç alınır, muhtemelen servislik bir iş de olmacaktır.

Isınma sorunu da CPU'ya limit koyunca çözülebiliyor. Limit koyunca hem daha stabil oluyor hem de performans kaybı yaşatmadan ısı tarafında kazanım elde ediliyor.
Zaten 1 saatr %6 oluyormuş ufak bi limit ile dediğiniz gibi hem sorun düzelir hemde stabil çalışır

Zaten 1 saatr %6 oluyormuş ufak bi limit ile dediğiniz gibi hem sorun düzelir hemde stabil çalışır
Nitro V 15 yerine de TUF A15 tercih edilebilir. Nitro V 15'in fiyatına göre eksileri bulunuyor ve son tercihlerden biri yapıyor onu, ilk tercihlerde olmaz bu fiyat bareminde.
LOQ'daki i5-12450HX veya i5-12450H CPU da RTX 4060 için yeterli olacaktır.

Sorun olacak kadar battery drain olmuyor ve bazı kullanıcılarda hiç olmuyor. Laptopu limitlerde, tepelerde kullanmayınca sorun olmuyor, olsa bile %2-3 şeklinde azalma olduğu beyan ediliyor. ASUS'un servisi de pek iyi denemez aslında ancak uğraşılırsa sonuç alınır, muhtemelen servislik bir iş de olmacaktır.

Isınma sorunu da CPU'ya limit koyunca çözülebiliyor. Limit koyunca hem daha stabil oluyor hem de performans kaybı yaşatmadan ısı tarafında kazanım elde ediliyor.
limit koymak laptoptan laptopa değişir, hem performans kaybı az hem de düşük sıcaklık için bir aralık bulunabilir ancak direk kayıp yaşamadan verebilen rakipleri varken ben tercih etmezdim. Loqda anakart problemi var diyorsanız başka tabii
Rtx 3050 ekran kartlı attığınız laptop değerli bir laptop yani
ben laptop atmadım biri ile mi karıştırdınız?

Nitro V 15 yerine de TUF A15 tercih edilebilir. Nitro V 15'in fiyatına göre eksileri bulunuyor ve son tercihlerden biri yapıyor onu, ilk tercihlerde olmaz bu fiyat bareminde.
Tamam leo nun hx işlemcili olanımı yoksa asus a15 mi karar verelim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,241
Üyeler
189,811
Son üye
Deha.
Geri