entryfinished
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 288
sizin attığınızdan bahsediyorsanız darboğaz yapma şansı yokÜstteki link çalışmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Lenovo hx serisi
sizin attığınızdan bahsediyorsanız darboğaz yapma şansı yokÜstteki link çalışmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Lenovo hx serisi
Bütçe altında bide 4060 mı alsam diye düşünüp duruyorum ben laptopta sadece fps türü oyunlar oynarım oda nadir yani biryere gittiğimde![]()
Acer Nitro V 15 ANV15-51-54UY NH.QNBEY.001 i5-13420H 8 GB 512 GB SSD RTX4050 15.6" Full HD Gaming Laptop Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Acer Nitro V 15 ANV15-51-54UY NH.QNBEY.001 i5-13420H 8 GB 512 GB SSD RTX4050 15.6" Full HD Gaming Laptop fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Acer Nitro V 15 ANV15-51-54UY NH.QNBEY.001 i5-13420H 8 GB 512 GB SSD RTX4050 15.6" Full HD Gaming Laptop özelliklerini incele...www.akakce.com
https://app.hb.biz/Lh9T7sVqSOCj hocam max bu nasıl?HX CPU'lu LOQ modellerini kullanan ve anakartı yanan kişi sayısı az değil. Yani alınmaz değil elbet ancak alınabilir de denemez. Alınmışsa ve kullanmak gerekiyorsa CPU'ya limit koyulması daha iyi olur. Sıfırdan alınacaksa da böyle bir sorunun olduğu bilinirse daha bilinçli olunur.
Bu modelin hem CPU'su iddialı değil hem de ekranı iyi olan LOQ'lardan değil, ekranı iyi değil yani. Tercih edilebilecek tarafı bu fiyat için bulunmuyor.https://www.idefix.com/lenovo-loq-1...p-p-4519395?vendorId=7525&ref=akakce&v=1.46.3 dorudan h ibareli olanı nasıl intelde anakart yanma sorunu var dediğiniz için pek yanaşmıyom çünkü ileride garanti bittiğinde ve sistem yavaş yavaş yorulmaya başladığında anakartta yanma gibi bir sorun olmasın
Sorun olacak kadar battery drain olmuyor ve bazı kullanıcılarda hiç olmuyor. Laptopu limitlerde, tepelerde kullanmayınca sorun olmuyor, olsa bile %2-3 şeklinde azalma olduğu beyan ediliyor. ASUS'un servisi de pek iyi denemez aslında ancak uğraşılırsa sonuç alınır, muhtemelen servislik bir iş de olmayacaktır.İ5 hx için anakartı yakma sorunu var diyorlar ve içinden çıkan 170w adaptör yetmiyor diyorlar serviste lenovoda Sorunluymuş 230w adaptörü istemek gerekiyormuş h serisinde bilmiyorum ona bakmadım ama intel işlemcilerde anakartı yakma sorunu var diyorlar uzun vadede maaf etmesin beni geriye bir asus kalıyor asus'un servisi iyi ryzen işlemci olduğundan bataryada iyi gidiyor 10tdp düşük olduğundan soğumada iyi ama tabi bunların yanı sıra lenovo kasa kalitesi soğutma kalitesi olarak daha iyi ama dediğim gibi
Isınma sorunu da CPU'ya limit koyunca çözülebiliyor. Limit koyunca hem daha stabil oluyor hem de performans kaybı yaşatmadan ısı tarafında kazanım elde edilebiliyor.tuf yerine tercihim bu olurdu. Ayrıca o tuf modelinde ısınma sorunları var deniyor
Rtx 3050 ekran kartlı attığınız laptop değerli bir laptop yaniüstte attıklarınız değersiz laptoplar, ikisinin de ekran kartı 60w.
Zaten 1 saatr %6 oluyormuş ufak bi limit ile dediğiniz gibi hem sorun düzelir hemde stabil çalışırBu modelin hem CPU'su iddialı değil hem de ekranı iyi olan LOQ'lardan değil, ekranı iyi değil yani. Tercih edilebilecek tarafı bu fiyat için bulunmuyor.
Sorun olacak kadar battery drain olmuyor ve bazı kullanıcılarda hiç olmuyor. Laptopu limitlerde, tepelerde kullanmayınca sorun olmuyor, olsa bile %2-3 şeklinde azalma olduğu beyan ediliyor. ASUS'un servisi de pek iyi denemez aslında ancak uğraşılırsa sonuç alınır, muhtemelen servislik bir iş de olmacaktır.
Isınma sorunu da CPU'ya limit koyunca çözülebiliyor. Limit koyunca hem daha stabil oluyor hem de performans kaybı yaşatmadan ısı tarafında kazanım elde ediliyor.
Nitro V 15 yerine de TUF A15 tercih edilebilir. Nitro V 15'in fiyatına göre eksileri bulunuyor ve son tercihlerden biri yapıyor onu, ilk tercihlerde olmaz bu fiyat bareminde.Zaten 1 saatr %6 oluyormuş ufak bi limit ile dediğiniz gibi hem sorun düzelir hemde stabil çalışır
limit koymak laptoptan laptopa değişir, hem performans kaybı az hem de düşük sıcaklık için bir aralık bulunabilir ancak direk kayıp yaşamadan verebilen rakipleri varken ben tercih etmezdim. Loqda anakart problemi var diyorsanız başka tabiiBu modelin hem CPU'su iddialı değil hem de ekranı iyi olan LOQ'lardan değil, ekranı iyi değil yani. Tercih edilebilecek tarafı bu fiyat için bulunmuyor.
Sorun olacak kadar battery drain olmuyor ve bazı kullanıcılarda hiç olmuyor. Laptopu limitlerde, tepelerde kullanmayınca sorun olmuyor, olsa bile %2-3 şeklinde azalma olduğu beyan ediliyor. ASUS'un servisi de pek iyi denemez aslında ancak uğraşılırsa sonuç alınır, muhtemelen servislik bir iş de olmacaktır.
Isınma sorunu da CPU'ya limit koyunca çözülebiliyor. Limit koyunca hem daha stabil oluyor hem de performans kaybı yaşatmadan ısı tarafında kazanım elde ediliyor.
ben laptop atmadım biri ile mi karıştırdınız?Rtx 3050 ekran kartlı attığınız laptop değerli bir laptop yani
Tamam leo nun hx işlemcili olanımı yoksa asus a15 mi karar verelimNitro V 15 yerine de TUF A15 tercih edilebilir. Nitro V 15'in fiyatına göre eksileri bulunuyor ve son tercihlerden biri yapıyor onu, ilk tercihlerde olmaz bu fiyat bareminde.
Güvenli liman: TUF A15 RTX 4060 R5 7535HS.Tamam leo nun hx işlemcili olanımı yoksa asus a15 mi karar verelim
asus a15 ryzen işlemcili imiş yeni gördüm. Bundan kaynaklı termal çözümü çok da kötü olmayacaktır. Amd cpu'lar laptoplarda intel'den daha iyi çözüm sunuyor.Tamam leo nun hx işlemcili olanımı yoksa asus a15 mi karar verelim
İntele limit koyabilirim ama anakart yanma sorunuGüvenli liman: TUF A15 RTX 4060 R5 7535HS.
Yaşama ihtimalî kesin değil lakin yaşamama ihtimalî de kesin değil. Arada bırakıyor.İntele limit koyabilirim ama anakart yanma sorunubitirir beni