Öneri 32k gaming laptop öneri

loq tercih etmezdim anakart yanma ihtimali var
Hangisini alayım kafam karıştı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

HX CPU'lu LOQ modellerini kullanan ve anakartı yanan kişi sayısı az değil. Yani alınmaz değil elbet ancak alınabilir de denemez. Alınmışsa ve kullanmak gerekiyorsa CPU'ya limit koyulması daha iyi olur. Sıfırdan alınacaksa da böyle bir sorunun olduğu bilinirse daha bilinçli olunur.
https://www.idefix.com/lenovo-loq-1...p-p-4519395?vendorId=7525&ref=akakce&v=1.46.3 dorudan h ibareli olanı nasıl intelde anakart yanma sorunu var dediğiniz için pek yanaşmıyom çünkü ileride garanti bittiğinde ve sistem yavaş yavaş yorulmaya başladığında anakartta yanma gibi bir sorun olmasın

yani dediğim gibi, loqu sildikten sonra o fiyata kalan 4060 sadece tuf sonuçta tufu alırdım
İ5 hx için anakartı yakma sorunu var diyorlar ve içinden çıkan 170w adaptör yetmiyor diyorlar serviste lenovoda Sorunluymuş 230w adaptörü istemek gerekiyormuş h serisinde bilmiyorum ona bakmadım ama intel işlemcilerde anakartı yakma sorunu var diyorlar uzun vadede maaf etmesin beni geriye bir asus kalıyor asus'un servisi iyi ryzen işlemci olduğundan bataryada iyi gidiyor 10tdp düşük olduğundan soğumada iyi ama tabi bunların yanı sıra lenovo kasa kalitesi soğutma kalitesi olarak daha iyi ama dediğim gibi
HX CPU'lu LOQ modellerini kullanan ve anakartı yanan kişi sayısı az değil. Yani alınmaz değil elbet ancak alınabilir de denemez. Alınmışsa ve kullanmak gerekiyorsa CPU'ya limit koyulması daha iyi olur. Sıfırdan alınacaksa da böyle bir sorunun olduğu bilinirse daha bilinçli olunur.

İ5 hx için anakartı yakma sorunu var diyorlar ve içinden çıkan 170w adaptör yetmiyor diyorlar serviste lenovoda Sorunluymuş 230w adaptörü istemek gerekiyormuş h serisinde bilmiyorum ona bakmadım ama intel işlemcilerde anakartı yakma sorunu var diyorlar uzun vadede maaf etmesin beni geriye bir asus kalıyor asus'un servisi iyi ryzen işlemci olduğundan bataryada iyi gidiyor 10tdp düşük olduğundan soğumada iyi ama tabi bunların yanı sıra lenovo kasa kalitesi soğutma kalitesi olarak daha iyi ama dediğim gibi
Birde işlemci leo'daki darboğaz yapıyormuş?

Birde işlemci leo'daki darboğaz yapıyormuş?
Ama yapmaz bence

Bütçe çıkarsa;

Başka bir laptop almanı tavsiye etmiyorum
Üstteki link çalışmıyor

hangisinden bahsediyorsunuz?
Lenovo hx serisi

Üstteki link çalışmıyor

Lenovo hx serisi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR