32k ya sıfır ful setup Alınır mı??

Emoriann

80+
Reaksiyon skoru
3
Ekran kasa falan hepsi icinde 32k sizce nasil Alınır mı? birde msi in kule tipi soutucusunu takicak adam monitor fazeon 27" bisi sistem ful sifir sistem bilesenlerini resim olarak koydum sade ekran karti ikinci el Alınır mı? sizce?

Ekler

• 4548.webp
    4548.webp
    720 KB · Hit: 53
  • 4549.webp
    4549.webp
    820.8 KB · Hit: 55
  • 4550.webp
    4550.webp
    1.4 MB · Hit: 50
Son düzenleme:
Ekran kasa falan hepsi icinde 32k sizce nasil Alınır mı? birde msi in kule tipi soutucusunu takicak adam monitor fazeon 27" bisi sistem ful sifir sistem bilesenlerini resim olarak koydum sizce Alınır mı??
5700xt'nin sıfırı mı kaldı hocam ikinci eldir o

İkinci eldir o ekran kartı o seriler çok mining gördü

Ekran görüntüsü 2026-01-25 171351.webp
Ekran görüntüsü 2026-01-25 171511.webp

İkinci el zaten yazmayi unutmusum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İkinci el hocam yazmayi unutmusum kp Alınır mı? sence bu
Sistem zaten ikinci el biraz uğraşmayla kendin daha iyisini toplarsın gibi

Ekran kasa falan hepsi icinde 32k sizce nasil Alınır mı? birde msi in kule tipi soutucusunu takicak adam monitor fazeon 27" bisi sistem ful sifir sistem bilesenlerini resim olarak koydum sade ekran karti ikinci el Alınır mı? sizce?
Yok be hocam kendin daha iyisini toplarsın sanki 2. el

Ryzen 7 5700 zaten oyun için hiç iyi değil 5700x olsa neyse de 5600 oyun konusunda 5700'den daha iyi

20k bile zor eder o sistem eğer kendim tek tek parça alır toplarım diyorsan 30k ya çok baba sistem toplanır.

Vereceği monitörün sıfırı 4000-5000 tl. Sisteme 27-28k vermiş olacaksın. Pahalı.

Yok be hocam kendin daha iyisini toplarsın sanki 2. el

Ryzen 7 5700 zaten oyun için hiç iyi değil 5700x olsa neyse de 5600 oyun konusunda 5700'den daha iyi
Hocam düzcede tektek toplamak biraz zor parca yok cokfazla bu cokmu kotu yani bu fiyata ben cokfazlada oyun oynamicam zaten yazilim falan orenmek istiyorum aslinda fiyat konusunda biraz pazarlikta yapabilirim kaca kadar insem iyi olurki

Hocam düzcede tektek toplamak biraz zor parca yok cokfazla bu cokmu kotu yani bu fiyata ben cokfazlada oyun oynamicam zaten yazilim falan orenmek istiyorum aslinda fiyat konusunda biraz pazarlikta yapabilirim kaca kadar insem iyi olurki
Param güvendeyle al

Hocam işlemciyi geçtim bu ekran kartını almanı hiç tavsiye etmem sürekli hata verir wattman tarzı, hem de eski olduğu için büyük ihtimal mining çıkması bile olabilir o daha da sıkıntı.

Bunlar yerine 2.elden ryzen 5 5600 ile 6700xt felan çözebilirsin diye düşünüyorum, arkadaşın da dediği gibi param güvende ile almaya bak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,250
Üyeler
188,221
Son üye
bkid
Geri