33k telefon önerileri

Ekler

• 1000106953.webp
    1000106953.webp
    28.6 KB · Hit: 25
bu fiyatlarda s25fe çok saçma bir telefon
S24fe ile nerdeyse hiçbir farkı yok
buna para vereceğinize amiral gemisi seviyesinde bir honor 400 pro alın

maksimum 33k ya kadar o da s24 almak için telefon önerilerinizi bekliyorum benim aklımda s24 ya da s24 fe vardı aradaki farka değer mi bilemedim kamera ve akıcılık önemli 4k 60fps tercihim
4k 60 geçiş yok s24 ve s24fede diye biliyorum. Başka cihazlara yönelin

4k60 1x ve ilerisi için var ama 0.6x geçemiyorsun

0.6x başlatırsan bu sefer 1x ve ilerisi olmuyor

S25 fe kesinlikle 33k vermem s24fe alır keyfime bakardım hemde üstüne param artardı.

ben de öyle düşünüyorum fakat bazı yerlerde gördüğüm kamerayla alakalı kötü yorumlar exynos olmasıyla alakalı yorumlar kafamı karıştırmadi değil sürekli telefon alan biri değilim bu yüzden alinacak en f/p cihazı almak istiyorum

ben de öyle düşünüyorum fakat bazı yerlerde gördüğüm kamerayla alakalı kötü yorumlar exynos olmasıyla alakalı yorumlar kafamı karıştırmadi değil sürekli telefon alan biri değilim bu yüzden alinacak en f/p cihazı almak istiyorum
en f/p cihaz kasim indirimiyle 32.999tlye duserse honor 400 pro 12/512.

Kameramı kötü bütçem yetse düşünmeden alacağım telefondu maalesef bütçem yetmedi a56 adlım bunun kamerası bile tatmin etti s24fe hayli hayli işinizi görür.

Samsung artık telefonlarda öğrenci indirimi vermiyo galiba ya da her modele vermiyo, yurt dışı cihaz almak istersen imkanlar çok yurt içi cihazda s21 fe alıp geriye kalan paranı saklamanı veya yatırım yapmanı tavsiye ederim

Geri