Öneri 33K ya kadar laptop önerisi

Strauss

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
33000
Merhaba arkadaşlar
Soğutma konusunda başarılı dayanıklı beni uzun yıllar götürebilecek bütçem dahilinde oyuncu laptobu almayı düşünüyorum. Her zaman en son çıkan oyunları ultra grafikte açsın diye bir takıntım yok. Dayanıklı ve fazla sorun çıkarmayacak servislerde de üzmeyecek bir marka ve model arıyorum. Butcem dahilinde 512 gb ssd ve rtx 3600 almak mi yoksa 1 tb ssd rtx 3500ti almak mi mantıklı ? Araştırmalarım sonucu birkac model buldum kullanıcı deneyimlerinizi, yorumlarinizi(mux ve max p olup olmadığı) veya onerebileceginiz baska bir model varsa bekliyorum. Şimdiden teşekkür ediyorum. 🤗

Rtx 3500ti ler

ROG modeli kasa olarak ve cihaz olarak gayet başarılı onu tercih ederdim.

Bulunduğum yerin özelliklerinden dolayı hepsiburadadan windows 11 de satın alarak sipariş vermek zorundayım malesef

Bulunduğum yerin özelliklerinden dolayı hepsiburadadan windows 11 de satın alarak sipariş vermek zorundayım malesef
Windows'u bedavaya kurup 100-130 TL'ye OEM key alabilirsiniz hocam.

1. Sıradaki Lenovo Legion serisini kullanıyorum. Gayet memnunum. Asus Tuf serisinde ısınma sorunu vardı hala devam ediyor mu bilmiyorum. Asus Rog serisi çok metheden var öneririm. 33k para verip 3050ti almak yanlış anlamayın ama saçma olur. Sakın öyle bir hata yapmayın. Hard diski yükseltebilirsiniz ileride fakat ekran kartında öyle bir imkan yok. Acer Nitro ise tam bir f/p gaming laptoptur ayrıca soğutması çok iyidir fakat eğer mimari çizim yapacaksanız ve üç boyutlu renkli tasarım , grafik , photoshop gibi uygulamalar kullanacaksanız nitro önermem çünkü renk gamı düşük (Oyunlarda bir etkisi yok) ve laptopun içini açamıyorsunuz ve açarsanız garantisi bitiyor. O yüzden ram ssd gibi şeyleri yükseltecekseniz veya içini temizleyecekseniz laptopun Acer garanti servisine yollamanız gerekiyor haberiniz olsun.
Laptoplarda kendi açımdan 15 inç önermiyorum çünkü premium kasa haricinde çoğu kronik ısınma oluyor belli bir müddet sonra.
Ben tercihimi Lenovo Legion serisine yapardım. Tabi sizi bilemem para sizin karar sizin.

Bende legion ile rog strix arasında kaldım. Legion artıs; büyük ekran ve işlemcisi daha iyi
Strix artısı; ddr5 ram, ekranın kalitesi daha iyi, daha renkli bir cihaz 😅

Dediğim gibi dayanıklılık ve soğutmaya daha çok önem veriyorum. İkisinden birine sizlerden gelen kullanıcı deneyimlerine göre karar verip sipariş vereceğim.

Hocam 3050ti almayın vram 4gb yetmez 3060 veya üstü alın

Havale ile 34544TL'ye geliyor. Kasası, tasarımı, malzeme kalitesi ve paneliyle en beğendiğim laptoplardan biri kendisi. HB dışında bir yerden alabilirseniz ve bütçeniz 34500 seviyesine çıkarsa aklınızda bulunsun. Site güvenilir.

Geri