dying ligth seversen baya güzel oyun indirimde 20 tlMalesef daha üstüne çıkamam ve sadece Steam'dan olur ise sevinirim.
tek the forrest alırım diğerleri hep var indirimlerde düşüneceğim 31tl değmez bence 12tl düşerkenWitcher 3
HOİ4
Cities:Skylines
Payday 2
The Forest
oyunda lootlancak bir sürü şey var mı?dying ligth seversen baya güzel oyun indirimde 20 TL
r6 37tl oluyor indirimde bir baktek the forrest alırım diğerleri hep var indirimlerde düşüneceğim 31tl değmez bence 12tl düşerken
Mesaj otomatik birleştirildi:
oyunda lootlancak bir sürü şey var mı?
silah çeşitliliği nasıl?
açık dünyası bayıyor mu?
biraz incele zaten alırsın direk zombi kesmek afetzedelere yardım etmek filan baya sarıyo baya lootlanacak şey var baklavadan polis tüfeğine kadar her şey var neredeysetek the forrest alırım diğerleri hep var indirimlerde düşüneceğim 31tl değmez bence 12tl düşerken
oyunda lootlancak bir sürü şey var mı?
silah çeşitliliği nasıl?
açık dünyası bayıyor mu?
deluxe olanı var elimder6 37tl oluyor indirimde bir bak
dying light ilgimi çekmedi değil ama kalanı hiç ilgimi çeken oyunlar değil pes ile iyi anılarım yok sadasdasdasDying Light, PES 2021, Ranch Simulator, ALTF4, DEVOUR.
Witcher 3
HOİ4
Cities:Skylines
Payday 2
The Forest
biraz incele zaten alırsın direk zombi kesmek afetzedelere yardım etmek filan baya sarıyo baya lootlanacak şey var baklavadan polis tüfeğine kadar her şey var neredeyse
peki project cars 2 nasıldır?Dying Light, PES 2021, Ranch Simulator, ALTF4, DEVOUR.
Pist oyunları çok berbat. Arabayla ilgili bir oyun oynayacaksan açık dünya olmalı.deluxe olanı var elimde
dying light ilgimi çekmedi değil ama kalanı hiç ilgimi çeken oyunlar değil pes ile iyi anılarım yok sadasdasdas
peki project cars 2 nasıldır?
güzel geldi de gözüme?
kanka elimdePist oyunları çok berbat. Arabayla ilgili bir oyun oynayacaksan açık dünya olmalı.
FH 4'ü GT 730 ile rahat oynayamazsın hocam.kanka elimde
forza horizion 3
grid 2019
crew 2
nfs payback var sizce daha fazla araba oyununa gerek var mıdır fh4 hariç onu yaza düşünüyorum çünkü