Dark Lightning
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
ROG dedigin mal 140 watt denilen 3060ıyla 110 watt bile görmüyor. Önce BIOS yapmasını becersinler. Bi olayı da yok. Sıvı metalmiş hahaDirek değil direkt. önce bir dilimizi kullanmasını öğren ondan sonra tartışırız kardeşim. ve evet gömerim benim ülkemde bu ekonomide bu kadar kronik arıza içeren malı ben gömerim kanka. kasa kalitesine bakarak konuştum zaten. monsterin abra serisi çöp tulpar serisine lafım yok. fakat excaliburun her serisi çöp. ben burada bir 3. şahıs kullanıcı olarak benim vatandaşımın kötü mal almasını istemiyorum hepsi bu kadar net ve basit. rog strix dediğimiz cihaz yıllardır piyasada olan ve kronik sorun içermeyen cihaz. 2019 ve sonrasından bahsediyorum. sen monster ve excaliburun kasa bağdaştırıcı noktalarını, üretim faktörlerindeki işleyişi hatta kasa içerisinde yapılan örgütlemenin kontrolünü hiç sağladın mı iskelet vision şeklinde ? incelesen zaten bu kadar ısı sorunu ışık sızmasının bu cihazın yanında farz olarak geldiğini anlardın. kaç yaşındasın bilmiyorum ama hayatının yarısı kadar bu işe verdim ben kendimi mesleğim zaten. bilmiyor muşum dön bir kendine bak ne biliyorsun forumlarda dolaşıp pc toplamaktan başka ne ?