35.000 TL ye TELEFON ÖNERİSİ

Rhavenix

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
692
arkadaşlar 8 yıldır aynı telefonu kullanıyorum 35000 tl lik bir bütçem var sizce hangi telefonu alayım iphone almayı düşünüyorum sizce yurt dışı almaya değer mi veya yurt içi 13 düz almaya değer mi

ben olsam üstüne ufak ekleyip s24+ veya s25+ alırdım. 24+ olanı kullandım gerçekten harika bir telefon

ben olsam üstüne ufak ekleyip s24+ veya s25+ alırdım. 24+ olanı kullandım gerçekten harika bir telefon
android de telefon değişmeye kalkınca piyasası çok ölüyor en azından bir süre sonra değişmek istediğimde iyi bir fiyata satabiliyorsun o yüzden tercihim iphone dan yana şu anlık

yurt dışı ise S25

yurt dışı tavsiye etmem iphone alıcaksan bütçene uygun düz 13 attıgım reelsi izle güncel video
yani alınabilir demek istiyor bende ikinci elde temiz bulabilirsem düzü 25 bine almayı planlıyorum zaten 13 ile 14 düz arasında hiç bir fark olmadığını söylüyor herkes zaten bir süre sonra üzerine para koyup 14 pro veya pro maxe geçiş de yapabilirim bana alınması mantıklı gelen bir telefon ama android de dediğim gibi piyasa çok ölüyor iki üst modeli çıkınca telefon piyasası ölüyor bildiğin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yurt dışı ise S25
bulunduğum şehirde de çok fazla bunu tavsiye eden var

yani alınabilir demek istiyor bende ikinci elde temiz bulabilirsem düzü 25 bine almayı planlıyorum zaten 13 ile 14 düz arasında hiç bir fark olmadığını söylüyor herkes zaten bir süre sonra üzerine para koyup 14 pro veya pro maxe geçiş de yapabilirim bana alınması mantıklı gelen bir telefon ama android de dediğim gibi piyasa çok ölüyor iki üst modeli çıkınca telefon piyasası ölüyor bildiğin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bulunduğum şehirde de çok fazla bunu tavsiye eden var
aynen öyle bende düz 13 tavsiye ederim mantıklı ilerliyorsun 25 e bulursan al bazen insanlar taksitli sıfır alıp nakit bozduruyorlar cihazı takip et sıfır bile bulabilirsin belki

aynen öyle bende düz 13 tavsiye ederim mantıklı ilerliyorsun 25 e bulursan al bazen insanlar taksitli sıfır alıp nakit bozduruyorlar cihazı takip et sıfır bile bulabilirsin belki
sıfır o fiyatlara zor gibi ama iş çıkışı telefoncu gezmeye çıkar bakarım artık :D 13 düz alıcam gibi işimi görür rahatlıkla

android de telefon değişmeye kalkınca piyasası çok ölüyor en azından bir süre sonra değişmek istediğimde iyi bir fiyata satabiliyorsun o yüzden tercihim iphone dan yana şu anlık
arkadaşlar 8 yıldır aynı telefonu kullanıyorum :)))))) Bir süre 10 yıl falan herhalde.

Yurt dışı alınacağı vakit çift cihaz kullanmak gerekiyor, fiyatlara bağlı olarak alınabilen en güncel Pro veya Pro Max (daha iyi pil ömrü gerekliyse) model alınabilir. Yurt içi olarak iPhone 13'ten farklı ve mantıklı alternatif görünmüyor.

Yurt dışı alınacağı vakit çift cihaz kullanmak gerekiyor, fiyatlara bağlı olarak alınabilen en güncel Pro veya Pro Max (daha iyi pil ömrü gerekliyse) model alınabilir. Yurt içi olarak iPhone 13'ten farklı ve mantıklı alternatif görünmüyor.
yurt dışı 16 pro max buldum yurt dışına da gidip geldiğim oluyor galiba kredi kartından ödeyeceğim gibi duruyor iyi fiyat verdi 44 bin sıfır

Bu bütçede 16 Pro Max bulmak :unsure:, daha üstü de bulunamaz zaten ancak bu fiyata olması tuhafmış, ikinci elde daha da değeri düşüyor demek ki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,585
Üyeler
184,650
Son üye
salihock88
Geri