butce tam olarak nedırArkadaşlar bu sistem var elimde siz başka önerirseniz sevinirim
Alıntıyı görüntüle
35bin tlbutce tam olarak nedır
kendı attıgı sıstemı daha guzel hocamDH-EAGLE / INTEL Core i5 12400F / ASUS GeForce RTX 4060 Ti DUAL OC Evo Edition 8GB / 16GB DDR4 / 500GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
DH-EAGLE / INTEL Core i5 12400F / ASUS GeForce RTX 4060 Ti DUAL OC Evo Edition 8GB / 16GB DDR4 / 500GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.comMesaj otomatik birleştirildi:
Ekran kartını siyah 21440 a geliyor
hocam anlamadım benim attığım mı yoksa bu beyaz olan mıkendı attıgı sıstemı daha guzel hocam
35bin TL
sızın attıgınız hocam fakat benım attıgımada bı bakın beyaz olanı tavsıye etmıyorum ıslemcı olarakhocam anlamadım benim attığım mı yoksa bu beyaz olan mı
Arkadaşlar bu sistem var elimde siz başka önerirseniz sevinirim
Alıntıyı görüntüle
hocam ssd yi 1tb yapmam gerekiyor öyle de bütçemi aşıyor sistem çok güzel ama yapacak bi şey yokSUNRISE-4070 / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / GALAX GeForce RTX 4070 D6 1-Click OC 2X 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
SUNRISE-4070 Powered by GG temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4070 12GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.trMesaj otomatik birleştirildi:
sızın attıgınız hocam fakat benım attıgımada bı bakın beyaz olanı tavsıye etmıyorum ıslemcı olarak
hocam attıgım sıstem ddr5 yanı daha otesı yok butcenızede uygunhocam anlamadım benim attığım mı yoksa bu beyaz olan mı
aynı sıstemı atmısız saygılarhttps://www.gaming.gen.tr/urun/3599...2gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ bundan daha iyisi yok diye biliyorum
hocam ssd sonrada alırsınız onemlı degıl sakın kendı attıgınız sıstemı almayın pısman olursunuz.hocam ssd yi 1tb yapmam gerekiyor öyle de bütçemi aşıyor sistem çok güzel ama yapacak bi şey yok
bu sistemde ram 1 adet 16 dikkat etmekte fayda var.hocam attıgım sıstem ddr5 yanı daha otesı yok butcenızede uygun
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynı sıstemı atmısız saygılar
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam ssd sonrada alırsınız onemlı degıl sakın kendı attıgınız sıstemı almayın pısman olursunuz.
hocam onu satıp 2x8 alabılır ama ben olsam bı 16 ram daha alır 32 yapardım artık orası ona kalmısbu sistemde ram 1 adet 16 dikkat etmekte fayda var.