Neler Yeni

35-40K arası Gaming laptop önerisi

Yaga01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kemal
Bütçe
40000
Arkadaşlar merhaba başlıkta da belirttiğim gibi 35-40 K arası laptop arıyorum, soğutması iyi olabilecek ve aşırı ısınmayan ısınınca uçak gibi fan sesi gelecek bilgisayardan kaçınıyorum ve nit değerinin yüksek olmasıda iyi olur . rdr2 , cs, god of war, lol , bu tarz oyunlar oynuyorum, önerilerinizi bekliyorum Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:

MoonWalk

80+ Silver
Yukarıdaki modelin soğutması pek övülemez şayet cihazı sessiz tutmak adına yüksek sıcaklıklara çıkabilir, G-Helper adlı programla CPU'ya limit koymak cihazı daha kullanışlı yapar. Alternatif olarak Nitro 5 RTX 4060 i7-12700H modeli var (şu an 42k) ancak bu model de tam tersi şekilde cihazı serin tutmak adına sessizlikten vazgeçer, aynı şekilde limitlemek daha kullanışlı yapar.
Acer'dan daha fazla güç alınır ve pil ömrü de daha geride olur. Acer'ın ekranı 50 nit daha parlaktır, renk kalitesi ve özellikle gecikmesi daha çok memnun edecektir. Bileşenleri düşünüldüğünde soğutma kalitesi daha iyi denebilir. Acer'ın genel kalitesi daha iyi denebilir ancak fan sesi denildiğinde 2. plana düşebilir. Nitro 5 ve TUF A15, aralarında gidip geliyor 35-40k arasında, muadil cihaz bulmak zor (aynı şekilde).

Son düzenleme:

Yaga01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kemal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yukarıdaki modelin soğutması pek övülemez şayet cihazı sessiz tutmak adına yüksek sıcaklıklara çıkabilir, G-Helper adlı programla CPU'ya limit koymak cihazı daha kullanışlı yapar. Alternatif olarak Nitro 5 RTX 4060 i7-12700H modeli var (şu an 42k) ancak bu model de tam tersi şekilde cihazı serin tutmak adına sessizlikten vazgeçer, aynı şekilde limitlemek daha kullanışlı yapar.
Acer'dan daha fazla güç alınır ve pil ömrü de daha geride olur. Acer'ın ekranı 50 nit daha parlaktır, renk kalitesi ve özellikle gecikmesi daha çok memnun edecektir. Bileşenleri düşünüldüğünde soğutma kalitesi daha iyi denebilir. Acer'ın genel kalitesi daha iyi denebilir ancak fan sesi denildiğinde 2. plana düşebilir. Nitro 5 ve TUF A15 aralarında gidip geliyor 35-40k arasında, muadil cihaz bulmak zor (aynı şekilde).
Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ediyorum uzun uzun yazmışsınız çok sağolun 😇✋️Bakalım en uygun hangisi olursa onu almaya çalışacağım bir kaç öneri daha olabilir sanırım biraz beklemekte fayda var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu laptopu düşünebilirsiniz. Soğutması çok iyi değil ama sessiz ve stabil bir laptop: https://www.n11.com/urun/asus-tuf-a...zustu-bilgisayar-69206420?magaza=gamers-arena
Teşekkür ederim hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Burak Tuncay
Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ediyorum uzun uzun yazmışsınız çok sağolun 😇✋️Bakalım en uygun hangisi olursa onu almaya çalışacağım bir kaç öneri daha olabilir sanırım biraz beklemekte fayda var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkür ederim hocam
Gönül ister ki daha çok çeşit olsun, daha iyi laptoplar önerelim. Fakat şu an 4000 serisi laptopların stoğu baya azaldı. 2024'ün yazında acayip iyi fiyatlar vardı.

iKaosS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Enes
Acer'dan daha fazla güç alınır ve pil ömrü de daha geride olur. Acer'ın ekranı 50 nit daha parlaktır, renk kalitesi ve özellikle gecikmesi daha çok memnun edecektir. Bileşenleri düşünüldüğünde soğutma kalitesi daha iyi denebilir. Acer'ın genel kalitesi daha iyi denebilir ancak fan sesi denildiğinde 2. plana düşebilir. Nitro 5 ve TUF A15, aralarında gidip geliyor 35-40k arasında, muadil cihaz bulmak zor (aynı şekilde).
kral bu acer nitro 6200rpm çıkıyo baya sesli ama oyun için hem sesli olmasın hemde performanslı olsun diyenleri de anlamıyorum :d

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Burak Tuncay
kral bu acer nitro 6200rpm çıkıyo baya sesli ama oyun için hem sesli olmasın hemde performanslı olsun diyenleri de anlamıyorum :d
Öyle diyorsun ama Acer Nitro 5'in performans modundaki fan sesini duysan şaşırırsın. Matkap gibi sesi var. 57-58 desibel tiz bir sese sahip. Hadi sesini geçtim, fanlar masayı titretiyor, o derece. Ya dengeli modda kullanacaksın ya da garantiyi patlatıp PTM tarzı faz değişimli bir termal pad alacaksın.

MoonWalk

80+ Silver
BurakTuncay yukarıda cevabı vermiş. Hem yükselti hem de PTM 7950 ile (sıvı metal macun?) en iyi hâle gelir ancak RAM ve SSD ile uğraşmak istemeyen kullanıcılar dahi varken bunu önermeye daha çok zaman var. Paranın miktarına göre iyi cihaz isteniyor, buna göre de sonuç değişiyor her kategoride. Bütçeye göre daha farklı istekler de oluyor, onlarsa ayrı bir konu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,085,997
Üyeler
172,587
Son üye
Trox1N
Top Bottom