arifdgc
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 315
- İsim
- Arif Dağcı
Nitro 5 100 derece görmüyor aynı cihaz bende de var 12700 h max 93 gördümBu pahalı, aynı fiyata 1tb ssdli 32gb ramli versiyonunu almıştım, şuan 40k benim dediğim,
Bide nitro 5te ısınma sorunu var, 100 dereceleri görüyor,
Konu sahibi için,
Monster Casper gibi laptoplar almayın, malzeme kalitesi, fan sesi gibi şeyler insanı aşırı rahatsız ediyor,
Yurtta oda arkadaşımda monster var, Minecraft oynarken bile uçak sesi varmış gibi fanlar çalışıyor,
HP'ler genelde az ısınıyor ama PC kendini kısıtladığı için öyle, bide geliştirmeye açık değil pek
Acer nitro 5 performansı iyi verir, kaliteli termal ped ile sorun çözülüyor ve tam gücü alabiliyorsunuz, ayriyeten hem sata hem M2 SSD takabiliyorsunuz,
Benim bildiklerim bu kadar
40 klık daha mantıklı olabilir göremedim ben link atabilirsiniz
Malzeme kalitesi olarak asustan kötü derken dağlar kadar fark yok aralarında sonuç olarak 35 40 arasında bilgisayarlar aşşa yukarı aynı ama asus kadar ısınmıyor tuf ısınma sorunu yazarsanız şikayetler havada uçuşuyor. Nitro 5 hpden fazla asustan az ısınırı ama performans konusunda kısıtlama yoktur kısıtlama olsa o da ısınmaz zaten. Ekran olarak asus ve hpden kat kat iyi 300 nit %100 srgb ekranı var ve yanılmıyorsam 3 ms di laptopta zor bulabileceğiniz bir değer. Hp %62.5 srgb ile geliyor yani %45 ntsc dediğimiz çamur ekran ile. Seçiminizi ona göre yapın 4050 vs almayın bu fiyata