James Donkey 711 kullaniyom oneririm400 TL bütçem var 7.1 olursa iyi olur genellikle valorant csgo oynadığım için ses kasmam lazım
Bende kullanıyorum memnunum başka bı alternatif yok nerdeyse.
Bende 710 kullanıyorum. Rahatlık olarak 11'den iyi. ses, mikrofon kalitesi aynı zaten.James Donkey 711 kullaniyom oneririm
Bende keşke 10 alsam diyorum ışığı çok fazla gereksiz 11'inBende 710 kullanıyorum. Rahatlık olarak 11'den iyi. ses, mikrofon kalitesi aynı zaten.
iyi değilAstro A10
Fiyatına göre iyi İDİ çok zam yemişiyi değil
Mikrofonu biraz boğuk çalışıyor kendim kullanıyorum memnunumFiyatına göre iyi İDİ çok zam yemiş
XPG Precog S Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz XPG Precog S Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! XPG Precog S Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
https://www.akakce.com/kulaklik/en-...F-fvaNo4tOanApKkevaKGqE1xaiIEIchoC0MAQAvD_BwE bunu alabilirsin veya ikinci el cooler master ch321Mikrofonu biraz boğuk çalışıyor kendim kullanıyorum memnunum
Mikrofonu biraz boğuk çalışıyor kendim kullanıyorum memnunum