Yardım 350-400₺ arası mekanik klavye

zerolite

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,391
Bütçe
380
Dostlar selam, bütçem bu şekilde mavi switch daha çok hoşuma gidiyor prime day de bulamadım indirim ama varsa atarsanız sevinirim.

Bu bütçede switch kalmadı. En son Gaming Gecesinde Redragon gelmişti 400'e, Gaming gecesini takipte kal.

Bu bütçede switch kalmadı. En son Gaming Gecesinde Redragon gelmişti 400'e, Gaming gecesini takipte kal.
hocam redragonları bayağı önce de görmüştüm ama kaliteli mi anlamadığım için almamıştım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

alınır bu hocam sanırım membranmış :/

hocam redragonları bayağı önce de görmüştüm ama kaliteli mi anlamadığım için almamıştım.

alınır bu hocam sanırım membranmış :/
Redragon kalitelidir fakat attığın model hakkında bilgim yok maalesef.

bu bütceyle bende beklemeni öneririm fakat hemen almak istersen benim arkadaşım Gamepower Warlock Compact kullanıcısı gayet memnun.

bu bütceyle bende beklemeni öneririm fakat hemen almak istersen benim arkadaşım Gamepower Warlock Compact kullanıcısı gayet memnun.
hocam ben onu aldım beğenmedim arkadaşa sattım, tuşun üzerine elimi koyduğum gibi direkt basıyordu çok hassastı

Biraz daha ek bütçe bulursanız bu klavyeyi tavsiye edebilirim, https://amzn.to/3orao5z
membran hocam bu

Geri