- Konu Sahibi Konu Sahibi
tabii ki biliyorum EC1-AZowie diye mouse yok, o mouse markası .
Zowie okay de hangi modeli?
tabii ki biliyorum EC1-AZowie diye mouse yok, o mouse markası .
Zowie okay de hangi modeli?
Dostum Viper'daki sensör daha iyi, ama tabii ki PMW 3360 da çok iyi, farkını hissedeceğini sanmıyorum pek.tabii ki biliyorum EC1-A
Peki sence elime hangisi daha tam oturur EC1-A mı Viper mıDostum Viper'daki sensör daha iyi, ama tabii ki PMW 3360 da çok iyi, farkını hissedeceğini sanmıyorum pek.
Gerisi şekil, el boyutu, zevk falan işte, istediğini seç, ben olsam Viper seçerdim ama.
İkisi de oturur ama bence Viper daha iyi olur, EC1-A biraz geniş bir mouse.Peki sence elime hangisi daha tam oturur EC1-A mı Viper mı
Teşekkür ederim büyük ihtimal ile Viper alacağım <3İkisi de oturur ama bence Viper daha iyi olur, EC1-A biraz geniş bir mouse.
Mouse'un boyutu elinin boyutunun %60'ına denk ise o mouse tam oturur demek dostum.
Kanka çok teşekkür ederim gerçekten güzel yazın için.Dostum yıllardır zowie kullanıcısıyım 20x9.5 elim var palm tutuyorsan eğer kesinlikle ec2 öneririm, ec1 çok büyük ve kaba bir mouse daha çok büyük elli olanlar için. 19-20 orta-büyük sınıfına girer. Ayrıca ec2 a almanı tavsiye etmem 3310 sensörü kullanıyor ve eski bir mouse. 3360 sensörü kullanan ec2 2 büyük skatez ve güzel bir coatinge sahip. Aklına takılan bir soru olursa zowie ile alakalı monitör, klavye, mousepad, mouse hakkında yardımcı olabilirim.