Neler Yeni

350-700TL Arası Mekanik Klavye Önerisi

NotGonna

80+ Bronze
k630 link bırakır mısınız hocam inceleyeyim bir.
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B097YSQWVR/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o02_s00?ie=UTF8&psc=1 buyur hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

RGB manyağı bir klavye istiyorsan tavsiye ederim hocam 3 seneden beri kullanıyorum 0 sıkıntı
700 tllere çıkabiliyoken saber almak mantıksız bi tık

Moon Knight

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
445
İsim
Orhan Karaoğlan
İlgilendiği Kategoriler
yürüyüş bilgisayar doğa kitap

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin

Moon Knight

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
445
İsim
Orhan Karaoğlan
İlgilendiği Kategoriler
yürüyüş bilgisayar doğa kitap
biliyorum hocam demek istedigim kaliteli bir şey alsın 700 TL lere çıkabiliyosa 300 400 tllik bir şeylere bakmasın bence
doğru o fiyatlara çıktığı zaman güzel bir ürün alınabilir
(y)

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener

machiqwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Ahmet Emre Işık
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Erdem Durdu
biliyorum hocam demek istedigim kaliteli bir şey alsın 700 TL lere çıkabiliyosa 300 400 tllik bir şeylere bakmasın bence
Ürün hoşmuş hocam, red switch modelini bulamadım ama. 700 TL'ye kadar öneri istiyorum illa ki 700 TL vereceğim demiyorum yani her öneriye açığım. Parasını hakeden F/P olan ürünleri karşılaştırıp aralarından bir tanesini alacağım.

NotGonna

80+ Bronze
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B097YSQWVR/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o02_s00?ie=UTF8&psc=1 buyur hocam

700 tllere çıkabiliyoken saber almak mantıksız bi tık
klavye yorumlamak gerekirse 13 renk modu var softwareden de ayarlayabiliyosun renk konusunda aşşırı iyi switchleri de kaliteli %60 kullanırım diyosanız harika bi klavye youtubeden bakabilirsin renklerine falan

Ürün hoşmuş hocam, red switch modelini bulamadım ama. 700 TL'ye kadar öneri istiyorum illa ki 700 TL vereceğim demiyorum yani her öneriye açığım. Ama parasını hakeden F/P olan ürünleri karşılaştırıp aralarından alacağım.
red switch şart mı hocam görmedim brown attım

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Erdem Durdu
klavye yorumlamak gerekirse 13 renk modu var softwareden de ayarlayabiliyosun renk konusunda aşşırı iyi switchleri de kaliteli %60 kullanırım diyosanız harika bi klavye youtubeden bakabilirsin renklerine falan

red switch şart mı hocam görmedim brown attım
Fps oyunları için genelde red ve optik switch öneriyorlar o yüzden red switch olursa daha iyi olur ama klavye gayet güzel ve aradaki switch farkını anlayacağımı sanmıyorum.

NotGonna

80+ Bronze
Fps oyunları için genelde red ve optik switch öneriyorlar o yüzden red switch olursa daha iyi olur ama klavye gayet güzel ve aradaki switch farkını anlayacağımı sanmıyorum.
red/brown hocam red biraz daha hafif diye biliyorum brownu bastıgını hissediyosun ama öyle ağırlık olarak anlama ben 2 sinde kullandım 0 klavye alırsam brown tercih ederim sesinden dolayı basışı da daha güzel geliyor bana neyse ben önerimi yapayım hocam bütün klavyelerin forum yorumlarına falan bakın bu klavye en iyi redragon klavyesi olan 530 un bluetoothsuz hali haberiniz olsun hayırlı olsun şimdiden alıcagınız klavye

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Erdem Durdu
red/brown hocam red biraz daha hafif diye biliyorum brownu bastıgını hissediyosun ama öyle ağırlık olarak anlama ben 2 sinde kullandım 0 klavye alırsam brown tercih ederim sesinden dolayı basışı da daha güzel geliyor bana neyse ben önerimi yapayım hocam bütün klavyelerin forum yorumlarına falan bakın bu klavye en iyi redragon klavyesi olan 530 un bluetoothsuz hali haberiniz olsun hayırlı olsun şimdiden alıcagınız klavye
Teşekkür ederim hocam.Redragon markası çok öneriliyor zaten değerlendireceğim bu ürünüde.

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Ben 424 e hem blue switch hem de rainbow modeli almıştım ucuz diye. Şimdi neredeyse aynı fiyat hem red hem de RGB Allahım sen sabır ver.

Top Bottom