araştırdın mı alırken hocamBen 424 e hem blue switch hem de rainbow modeli almıştım ucuz diye. Şimdi neredeyse aynı fiyat hem red hem de RGB Allahım sen sabır ver.
araştırdın mı alırken hocamBen 424 e hem blue switch hem de rainbow modeli almıştım ucuz diye. Şimdi neredeyse aynı fiyat hem red hem de RGB Allahım sen sabır ver.
önerilenlerden hiçbirini aklından bild geçirme hepsi vasat ötesi swarcow adlı youtube kanalından klavye önerilerinin olduğu videolara bakabilirsinBu bütçede alınabilecek en fiyat performans klavye önerilerinizi bekliyorum. FPS oyunları oynadığım için gecikme süresi düşük olan switchlerden önerirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Evet hocam red model bulamamıştım. RGB olanlar çok pahalı idi ve rainbow olarak öbür sayfalara göre 100 TL daha ucuzdu.araştırdın mı alırken hocam
o fiyatlara her dönemde rahat red switch bulunuyo tabii gamepower falan ama o kadr red switch aşıgıysanız onları tercih edebilirdinizaraştırdın mı alırken hocam
Redragon Dark Avenger ın sadece blue vardı. Gamepower almak istememiştim. En uygun fiyata kaliteli marka bu idi.o fiyatlara her dönemde rahat red switch bulunuyo tabii gamepower falan ama o kadr red switch aşıgıysanız onları tercih edebilirdiniz
Sizin öneriniz var mıdır?önerilenlerden hiçbirini aklından bild geçirme hepsi vasat ötesi swarcow adlı youtube kanalından klavye önerilerinin olduğu videolara bakabilirsin
XD razer hunstman mini önerisi yapan adamın kanalını atman ironik hocam öneriler bütceye göre seçilmiş zaten kötü olanlar var ama vasat falan boş olmuşönerilenlerden hiçbirini aklından bild geçirme hepsi vasat ötesi swarcow adlı youtube kanalından klavye önerilerinin olduğu videolara bakabilirsin
hiç klavyeniz yok muydu hocam yerinizde olsam biraz bekleyip 200 300 daha ekleyip kaliteli bir şeyler alırdımRedragon Dark Avenger ın sadece blue vardı. Gamepower almak istememiştim. En uygun fiyata kaliteli marka bu idi.
neyin tribindesin redragon kumara önermiyorum en azından ayrıca razer hunstman mini gayet güzel klavye adamın 700 tl bütçesi var ve önerdiğiniz klavye redragon kumara XD dediğinizin savunulacak tarafı yok o fiyata ondan çok daha iyi, kaliteli klavyeler var adam incelemiş her türden bütçeye göre klavye önerisi yapmış nesi battı sana tam olarakXD razer hunstman mini önerisi yapan adamın kanalını atman ironik hocam öneriler bütceye göre seçilmiş zaten kötü olanlar var ama vasat falan boş olmuş
Mesaj otomatik birleştirildi:
hiç klavyeniz yok muydu hocam yerinizde olsam biraz bekleyip 200 300 daha ekleyip kaliteli bir şeyler alırdım
battıgı yok adam viedolarındada öneriyor kumara ben kumara önermedim zaten redragonun en iyi klavyesinin blueetoothsuz önerdim ve hunstmanın aynı özelliklerindeki klavyeler 800 900 TL'ye bulunuyoken purple switchine 1.200 tl verilmezneyin tribindesin redragon kumara önermiyorum en azından ayrıca razer hunstman mini gayet güzel klavye adamın 700 TL bütçesi var ve önerdiğiniz klavye redragon kumara XD dediğinizin savunulacak tarafı yok o fiyata ondan çok daha iyi, kaliteli klavyeler var adam incelemiş her türden bütçeye göre klavye önerisi yapmış nesi battı sana tam olarak
Tüm mutluluğum kaçtı diyebilirim şuan.XD razer hunstman mini önerisi yapan adamın kanalını atman ironik hocam öneriler bütceye göre seçilmiş zaten kötü olanlar var ama vasat falan boş olmuş
hiç klavyeniz yok muydu hocam yerinizde olsam biraz bekleyip 200 300 daha ekleyip kaliteli bir şeyler alırdım
değiştirirsin hocam olan olmuş takmamak lazım çokTüm mutluluğum kaçtı diyebilirim şuan.
noldu hocam ya? sustunuz bi ne güzel tartışıyodukneyin tribindesin redragon kumara önermiyorum en azından ayrıca razer hunstman mini gayet güzel klavye adamın 700 TL bütçesi var ve önerdiğiniz klavye redragon kumara XD dediğinizin savunulacak tarafı yok o fiyata ondan çok daha iyi, kaliteli klavyeler var adam incelemiş her türden bütçeye göre klavye önerisi yapmış nesi battı sana tam olarak
Valla bayram harçlıklarımla çok büyük hevesle almıştım. Neyse sağlık olsun artık diyelim.değiştirirsin hocam olan olmuş takmamak lazım çok
noldu hocam ya? sustunuz bi ne güzel tartışıyoduk
Bu fiyata tek şuan.bunu al indirimde şuandaREDRAGON K568 RGB DARK AVENGER RED Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye - inventus
REDRAGON K568 RGB DARK AVENGER RED Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavyeinventus.com.tr
Blue switchten memnun değil misiniz?Valla bayram harçlıklarımla çok büyük hevesle almıştım. Neyse sağlık olsun artık diyelim.
Bu fiyata tek şuan.