Neler Yeni

350-700TL Arası Mekanik Klavye Önerisi

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Kayhan Uygun
Bu bütçede alınabilecek en fiyat performans klavye önerilerinizi bekliyorum. FPS oyunları oynadığım için gecikme süresi düşük olan switchlerden önerirseniz sevinirim. Teşekkürler.
önerilenlerden hiçbirini aklından bild geçirme hepsi vasat ötesi swarcow adlı youtube kanalından klavye önerilerinin olduğu videolara bakabilirsin

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
o fiyatlara her dönemde rahat red switch bulunuyo tabii gamepower falan ama o kadr red switch aşıgıysanız onları tercih edebilirdiniz
Redragon Dark Avenger ın sadece blue vardı. Gamepower almak istememiştim. En uygun fiyata kaliteli marka bu idi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Erdem Durdu
önerilenlerden hiçbirini aklından bild geçirme hepsi vasat ötesi swarcow adlı youtube kanalından klavye önerilerinin olduğu videolara bakabilirsin
Sizin öneriniz var mıdır?

NotGonna

80+ Bronze
XD razer hunstman mini önerisi yapan adamın kanalını atman ironik hocam öneriler bütceye göre seçilmiş zaten kötü olanlar var ama vasat falan boş olmuş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Redragon Dark Avenger ın sadece blue vardı. Gamepower almak istememiştim. En uygun fiyata kaliteli marka bu idi.
hiç klavyeniz yok muydu hocam yerinizde olsam biraz bekleyip 200 300 daha ekleyip kaliteli bir şeyler alırdım

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Kayhan Uygun
XD razer hunstman mini önerisi yapan adamın kanalını atman ironik hocam öneriler bütceye göre seçilmiş zaten kötü olanlar var ama vasat falan boş olmuş

hiç klavyeniz yok muydu hocam yerinizde olsam biraz bekleyip 200 300 daha ekleyip kaliteli bir şeyler alırdım
neyin tribindesin redragon kumara önermiyorum en azından ayrıca razer hunstman mini gayet güzel klavye adamın 700 tl bütçesi var ve önerdiğiniz klavye redragon kumara XD dediğinizin savunulacak tarafı yok o fiyata ondan çok daha iyi, kaliteli klavyeler var adam incelemiş her türden bütçeye göre klavye önerisi yapmış nesi battı sana tam olarak

NotGonna

80+ Bronze
neyin tribindesin redragon kumara önermiyorum en azından ayrıca razer hunstman mini gayet güzel klavye adamın 700 TL bütçesi var ve önerdiğiniz klavye redragon kumara XD dediğinizin savunulacak tarafı yok o fiyata ondan çok daha iyi, kaliteli klavyeler var adam incelemiş her türden bütçeye göre klavye önerisi yapmış nesi battı sana tam olarak
battıgı yok adam viedolarındada öneriyor kumara ben kumara önermedim zaten redragonun en iyi klavyesinin blueetoothsuz önerdim ve hunstmanın aynı özelliklerindeki klavyeler 800 900 TL'ye bulunuyoken purple switchine 1.200 tl verilmez
bana redragon k630 dan güzel bi klavye atar mısın kanka çok bilmiş konuşuyosun da 700 TL ye bekliyorum

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener

Tüm mutluluğum kaçtı diyebilirim şuan. :(

NotGonna

80+ Bronze
Tüm mutluluğum kaçtı diyebilirim şuan. :(
değiştirirsin hocam olan olmuş takmamak lazım çok

neyin tribindesin redragon kumara önermiyorum en azından ayrıca razer hunstman mini gayet güzel klavye adamın 700 TL bütçesi var ve önerdiğiniz klavye redragon kumara XD dediğinizin savunulacak tarafı yok o fiyata ondan çok daha iyi, kaliteli klavyeler var adam incelemiş her türden bütçeye göre klavye önerisi yapmış nesi battı sana tam olarak
noldu hocam ya? sustunuz bi ne güzel tartışıyoduk :)

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
değiştirirsin hocam olan olmuş takmamak lazım çok

noldu hocam ya? sustunuz bi ne güzel tartışıyoduk :)
Valla bayram harçlıklarımla çok büyük hevesle almıştım. Neyse sağlık olsun artık diyelim. :pikacu:

bunu al indirimde şuanda
Bu fiyata tek şuan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Erdem Durdu
Valla bayram harçlıklarımla çok büyük hevesle almıştım. Neyse sağlık olsun artık diyelim. :pikacu:

Bu fiyata tek şuan.
Blue switchten memnun değil misiniz?

Top Bottom