Neler Yeni

350-700TL Arası Mekanik Klavye Önerisi

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Blue switchten memnun değil misiniz?
Hocam ben şuan memnunum sesi bile hoşuma gitmeye başladı fakat ben online oyun oynadığım için herkes red al diyordu. Red ile blue arasında performans kalite bakımından bir fark var mıdır?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Blue switchten memnun değil misiniz?
Ve benim ki rainbow şuan indirimde olan rgb.

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Erdem Durdu
Hocam ben şuan memnunum sesi bile hoşuma gitmeye başladı fakat ben online oyun oynadığım için herkes red al diyordu. Red ile blue arasında performans kalite bakımından bir fark var mıdır?

Ve benim ki rainbow şuan indirimde olan rgb.
Performans açısından çok fark yok herhalde.

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Kayhan Uygun
değiştirirsin hocam olan olmuş takmamak lazım çok

noldu hocam ya? sustunuz bi ne güzel tartışıyoduk :)
dostum senin gibi bütün hayatı oyun olan okuldan eve evden okula giden birisi değilim günlerim yoğun geçiyor cevap veremedim bir de gülücük falan atıyorsun cringe cringe utandım senin adına baya acınası bir hayatın var bütün hayatını oyuna ve bu foruma vermeye devam et ha bu arada klavye önerisini de yapayım keychron c1 tkl yazarsanız karşınıza çıkar hotswappable özelliği de bulunuyor bütçeyi 70 lira aşar diyorsanız aynı klavyenin hotswap ve düz ışıklandırmalısı 600 tl tutuyor kalan 100 tl ye de şizofreni haplarınızı alabilirsiniz iyi forumlar

NotGonna

80+ Bronze
dostum senin gibi bütün hayatı oyun olan okuldan eve evden okula giden birisi değilim günlerim yoğun geçiyor cevap veremedim bir de gülücük falan atıyorsun cringe cringe utandım senin adına baya acınası bir hayatın var bütün hayatını oyuna ve bu foruma vermeye devam et ha bu arada klavye önerisini de yapayım keychron c1 tkl yazarsanız karşınıza çıkar hotswappable özelliği de bulunuyor bütçeyi 70 lira aşar diyorsanız aynı klavyenin hotswap ve düz ışıklandırmalısı 600 TL tutuyor kalan 100 TL ye de şizofreni haplarınızı alabilirsiniz iyi forumlar
fena cringesin kanka yazdıgın şeylere bak kendinden utan sana cevap yazdım diye forumda hayatımı mı geçiriyorum c1 tkl akakcede en ucuz 2k ben yanlış yazdım ya da sen yanlış yazdın ayrıca k630 da hotswappable ve rgb kanka o özellikleri yazmana ne gerek var

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Kayhan Uygun
fena cringesin kanka yazdıgın şeylere bak kendinden utan sana cevap yazdım diye forumda hayatımı mı geçiriyorum c1 tkl akakcede en ucuz 2k ben yanlış yazdım ya da sen yanlış yazdın ayrıca k630 da hotswappable ve rgb kanka o özellikleri yazmana ne gerek var
connectgame den fiyatına bakabilirsin boş muhabbet kurma benimle, redragon övmeye devam et git klavye konularına bak belki birisi klavye önerisi istemiştir redragon önerirsin xd

NotGonna

80+ Bronze
connectgame den fiyatına bakabilirsin boş muhabbet kurma benimle, redragon övmeye devam et git klavye konularına bak belki birisi klavye önerisi istemiştir redragon önerirsin xd
kanka git youtubede klavye önerisi izlemeye devam et :D millete burda çok bilmiş gibi konuşuyosun ya fena cringesin ya sen çocuk redragonun iyi/kötü klavyeleri var ki ben kumara önermedim zaten git razer hunstman öner kanka millete türk reddit sayfalarının tepkilerine bakıp biraz global incelemelere bak

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Kayhan Uygun
kanka git youtubede klavye önerisi izlemeye devam et :D millete burda çok bilmiş gibi konuşuyosun ya fena cringesin ya sen çocuk redragonun iyi/kötü klavyeleri var ki ben kumara önermedim zaten git razer hunstman öner kanka millete türk reddit sayfalarının tepkilerine bakıp biraz global incelemelere bak
razer huntsman önermedim ben dediğim gibi şizofreni ilaçlarını almayı unutma 100 rl arttı o paradan bak cimrilik yapma hadi abisi

Shredder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Muhammed Ali İNCEDAL
Bende k552 kullanıyorum yaya sesi var

NotGonna

80+ Bronze

PewelR

80+
Son düzenleme:

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Kayhan Uygun
attıgın klavye 1850 TL ya bi 700 tllik halini at razere güzel gayet diyodun?

redragonların genelinde yay sesi var
sana sitesine kadar söyledim şizofreni ilaçlarını hala almamışsın sanırım bulamadığına göre

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,366
Üyeler
163,651
Son üye
ALİORHAN50
Top Bottom