SeastoreKing
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 805
almışken daha kaliteli bir şey olsun istiyorum illa 600 watt olmak zorunda değil 400 watt bile benim sistemimi fazlası ile besler. yeterki psu kaliteli olsun.![]()
Aerocool AE-VXP600 600 w Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Aerocool AE-VXP600 600 w Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
ben bu derim ama daha iyisini söyleyen olacaktır
Bütçe yetiyorsa bualmışken daha kaliteli bir şey olsun istiyorum illa 600 watt olmak zorunda değil 400 watt bile benim sistemimi fazlası ile besler. yeterki psu kaliteli olsun.
yok 350 yi bile zor bulurum.Bütçe yetiyorsa bu
![]()
FSP HV PRO FSP550-51AAC 550W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP HV PRO FSP550-51AAC 550W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP HV PRO FSP550-51AAC 550W Power Supply özelliklerini incele, 1.924,42 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
aerocool kalitesiz bir marka değil 600watt olunca binen yükte fazla olmaz ve sorun çıkarma ihtimali düşeralmışken daha kaliteli bir şey olsun istiyorum illa 600 watt olmak zorunda değil 400 watt bile benim sistemimi fazlası ile besler. yeterki psu kaliteli olsun.
aerocool a kalitesiz demedim almışken daha iyi bir şey olsun dedim.aerocool kalitesiz bir marka değil 600watt olunca binen yükte fazla olmaz ve sorun çıkarma ihtimali düşer
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply özelliklerini incele, 949,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply özelliklerini incele, 745,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bu ikisinden birini de alabilirsin ben vx400 plus kullanıyorum gayet güzel
350 yi bir tık aşman gerekecek o haldeaerocool a kalitesiz demedim almışken daha iyi bir şey olsun dedim.
vx 400 ü düşünüyordum aslında hem bütçemi çok zorlamıyor. ama daha iyisi varsa neden olmasın?aerocool kalitesiz bir marka değil 600watt olunca binen yükte fazla olmaz ve sorun çıkarma ihtimali düşer
![]()
Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply özelliklerini incele, 949,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply özelliklerini incele, 745,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bu ikisinden birini de alabilirsin ben vx400 plus kullanıyorum gayet güzel
illa sıfır olmak zorunda değil 2. el önerilere de açığım.350 yi bir tık aşman gerekecek o halde
ikinci elde psu tavsiye etmiyorumvx 400 ü düşünüyordum aslında hem bütçemi çok zorlamıyor. ama daha iyisi varsa neden olmasın?
illa sıfır olmak zorunda değil 2. el önerilere de açığım.