• ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına saat 23:30'dan itibaren kısa süreli bir güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

350 tl klavye önerisi

Reaksiyon skoru
11
Bütçe
350
Merhaba 250 liram vardı ama 250 tl ye alacağım klavyenin pek iyi bir klavye olmayacağını düşündüğüm için bütçeyi 350 tl ye kadar arttırdım şimdilik aklımda trust gxt 890 Cada var ama sizlerinde fikrine danışmak istedim önerilerinizi bekliyorum

Trust gayet güzel ama bazı insanlar tuşlarda silinme var diyor, redragon un da tek sıkıntısı blue switch olması
Bu da var ama switchlerinin kalitesi biraz soru işareti ben şu an rampage x titan outemu red kullanıyorum gayet memnunum bütçeni 380 yaparsan bunu da öneririm

Trust gayet güzel ama bazı insanlar tuşlarda silinme var diyor, redragon un da tek sıkıntısı blue switch olması
Bu da var ama switchlerinin kalitesi biraz soru işareti ben şu an rampage x titan outemu red kullanıyorum gayet memnunum bütçeni 380 yaparsan bunu da öneririm
Sağol reis galiba senin klavyeden alacağım normalde tuşlarda silinme sorunu olmasa hiç düşünmeden trust gxt 890 Cada alacaktım o klavyede tuşlarda aşınma sorunu falan var mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Birde bilek desteği çıkıyor mu ben bilek desteği sevmiyorumda

Geri