Ben kullanıyorum ömürlükYeni bir kol saati almak istiyorum ve bütçem 300-350 TL. Önceden kullandığım saatim bu fakat artık sıkıldım. Spor ve koyu renk ağırlık bir saat olursa çok güzel olur. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Ek olarak klasik saat istiyorum akıllı vesaire değil.
Ya daYeni bir kol saati almak istiyorum ve bütçem 300-350 TL. Önceden kullandığım saatim bu fakat artık sıkıldım. Spor ve koyu renk ağırlık bir saat olursa çok güzel olur. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Ek olarak klasik saat istiyorum akıllı vesaire değil.
Beğendin miYeni bir kol saati almak istiyorum ve bütçem 300-350 TL. Önceden kullandığım saatim bu fakat artık sıkıldım. Spor ve koyu renk ağırlık bir saat olursa çok güzel olur. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Ek olarak klasik saat istiyorum akıllı vesaire değil.
İlk attığın tasarım olarak güzel ve bana göre. Teşekkürler.Beğendin mi
Bu saati Titanyum gibi ben duvara vurdum 2. Kattan düştü halen sıkıntız çalışıyorİlk attığın tasarım olarak güzel ve bana göre. Teşekkürler.
Suya dayanıklılık konusunda nasıl? Eski saatle havuza ve denize girerken bir sıkıntı olmuyordu bunda da olmaz umarım.Bu saati Titanyum gibi ben duvara vurdum 2. Kattan düştü halen sıkıntız çalışıyor
Hiçbir sıkıntı yok havuz konusunda ama suda 1 2 saat hiç beklemediği için bilmiyorum hayırlı olsunSuya dayanıklılık konusunda nasıl? Eski saatle havuza ve denize girerken bir sıkıntı olmuyordu bunda da olmaz umarım.