RefX
80+ Gold
Dahası
G502 mi 402 mi ?tamamdır hocam sağolun g402 veya pulsefire raid alıcam
G502 mi 402 mi ?tamamdır hocam sağolun g402 veya pulsefire raid alıcam
502 çok pahalıG502 mi 402 mi ?
G402 378 lira dostum.502 çok pahalı
378 lira dostum. İkisinin de fiyatları eşitmiş
Fareleri karıştırdım hocam pardonLogitech G502 Hero Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G502 Hero Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G502 Hero Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.679,40 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comLogitech Hyperion Fury G402 910-004068 Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech Hyperion Fury G402 910-004068 Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech Hyperion Fury G402 910-004068 Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 900,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
sağolun hocam ama galiba biraz fanboy luk yapıp raid alıcamFareleri karıştırdım hocam pardon
Mesaj otomatik birleştirildi:
Buradan ele uygunluğu öğrenebilirsinizLogitech G402 Mouse Ele Uygunluk
Herkese selam. Arkadaşlar benim elim küçük ve eski faremin bozulmasından dolayı fare arayışı içindeyim. Uzun zamandır aklımda g 402 var, kalitesi falan iyi güzel ama küçük elli biri için nasıl bir fare bunu bilmiyorum. Sizce küçük elli biri için uygun mu? NOT: Arkadaşlar bulunduğum yerden...www.technopat.net
şuanda o var bende iade etmekle uğraşıyorum elime oturmadıhttps://www.itopya.com/asus-rog-pugio-ii-aura-sync-rgb-kablosuz-gaming-mouse/ Biraz daha ekle Al bunu çabuk çabukk
Hadi yaaşuanda o var bende iade etmekle uğraşıyorum elime oturmadı
çok alçak bir mouse ama uzunluğuna lafım yokHadi yaa
Anladım hocam Baya bir sağde amaçok alçak bir mouse ama uzunluğuna lafım yok
O bütçeye Viper mini alırdım şuan kullanıyorum memnunum elime benim oturuyor seninde oturur herhalde.rehber yaptım ama acayip kararsız biriyim pulsefire raid vardı aklımda hala daha o var siz ne önerirsiniz bu bütçeye elim biraz büyük